Lejebolig i Randers NØ

Find ledige lejeboliger i Randers NØ på listen med boliger til leje i Randers NØ herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Randers NØ, så hvis du leder efter en bolig til leje i Randers NØ er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Randers NØ nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Randers NØ.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
78 boliger fundet
1 2 3 4 5

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Randers NØ over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Randers NØ over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Randers NØ på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Randers NØ der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Randers NØ der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Randers NØ over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Randers NØ over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Randers NØ over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
17. juli 2024 78 1 3
16. juli 2024 80 1 4
15. juli 2024 83 0 1
14. juli 2024 84 0 0
13. juli 2024 84 1 2
12. juli 2024 85 0 2
11. juli 2024 87 1 3
10. juli 2024 89 1 5
9. juli 2024 93 2 5
7. juli 2024 96 1 0
6. juli 2024 95 2 3
5. juli 2024 96 2 2
4. juli 2024 96 2 3
3. juli 2024 97 3 3
2. juli 2024 97 13 14
1. juli 2024 98 7 0
30. juni 2024 91 0 0
29. juni 2024 91 1 1
28. juni 2024 91 1 1
27. juni 2024 91 0 0
26. juni 2024 91 2 1
25. juni 2024 90 2 2
24. juni 2024 90 0 0
23. juni 2024 90 0 0
22. juni 2024 90 3 4
21. juni 2024 91 2 0
20. juni 2024 89 4 6
19. juni 2024 91 3 1
18. juni 2024 89 4 8
17. juni 2024 93 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Randers NØ

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Randers NØ. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Randers NØ over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Randers NØ over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Randers NØ over tid.

I alt
Antal ledige boliger 78
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 3
Ledige m2 i alt 6.855

Lejebolig i Randers NØ

Når du skal finde en lejebolig i Randers NØ kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Randers NØ, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Randers NØ via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Randers NØ

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Randers NØ ved at trykke på linket.

Hus til leje i Randers NØ

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Randers NØ ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Randers NØ

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Randers NØ ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Randers NØ

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Randers NØ ved at trykke på linket.

Studiebolig i Randers NØ

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Randers NØ ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Randers NØ

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Randers NØ, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Randers NØ med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Randers NØ, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Randers NØ

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Randers NØ, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Randers NØ

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Randers NØ?

Har du ledige boliger til leje i Randers NØ, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Randers NØ. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Randers NØ, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Randers NØ?

Randers NØ er et nyere område i Randers, som ligger i det nordøstlige hjørne af byen. Det er et af de mest attraktive områder i Randers, da det er et af de mest moderne og veludviklede områder. Det er også et af de mest populære områder, da det har et stort udvalg af butikker, restauranter, kultur og seværdigheder. Det er også et af de mest velholdte områder, da det har et stort udvalg af grønne områder og parker.

Randers NØ er også et af de mest veludviklede områder i Randers, da det har et stort udvalg af boliger, der er bygget i de seneste år. Der er mange forskellige typer boliger, herunder lejligheder, rækkehuse, villaer og etageboliger.

Boligsøgning i Randers NØ

Hvis du er på udkig efter et nyt sted at bo i Randers NØ, så er der mange muligheder. Der er mange forskellige boligtyper, som du kan vælge imellem, herunder lejligheder, rækkehuse, villaer og etageboliger. Der er også et stort udvalg af forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag. Der er også et stort udvalg af forskellige faciliteter, som du kan benytte dig af, herunder offentlig transport, skoler, parker og meget mere. I området finder du en lang række ledige lejeboliger, som f.eks. lejligheder til leje, værelser til leje og ejendomme til leje.

Vigtige steder i Randers NØ

Der er mange vigtige steder i Randers NØ, som du bør besøge, hvis du er på udkig efter noget særligt. Dette omfatter bl.a. Randers Havn, Randers Regnskov, Randers Fjord og mange andre seværdigheder. Der er også mange forskellige butikker og restauranter, som du kan besøge, hvis du er på udkig efter et godt måltid mad eller et godt indkøb. Der er også et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som du kan deltage i, herunder koncerter, teaterforestillinger og meget mere. Her finder du også steder som Tjærbyvej og Udbyhøjvej.

Transport i Randers NØ

Der er mange forskellige transportmuligheder i Randers NØ, som du kan benytte dig af. Dette omfatter både offentlig transport og private transportmuligheder. Der er både bus, tog og taxa, som du kan benytte dig af. Der er også mange forskellige parkeringsmuligheder, som du kan benytte dig af, hvis du kører i egen bil.