Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Rækkehuse til leje i Højbjerg

Du har søgt efter Rækkehuse til leje i Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger rækkehuse til leje i Højbjerg
Du har søgt efter Rækkehuse til leje i Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger rækkehuse til leje i Højbjerg
Sortér efter
  • Rækkehus i Højbjerg

    RÆKKEHUS MED ATRIUMGÅRD: SPÆNDENDE RÆKKEHUS MED ATRIUMGÅRD! Med suveræn beliggenhed lige op til Skåde bakker kan vi tilbyde dette spændende rækkehus, der er indrettet i 2 plan. ...
    • 13.095 DKK
    • 118 m2
    • 3

Find ledige rækkehuse til leje i Højbjerg. Søger du rækkehus til leje i Højbjerg, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Højbjerg end rækkehuse til leje, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Højbjerg har du kun 5 km ind til Aarhus centrum og det pulserende byliv, men du kan stadig nyde fordelene af skønne naturområder i form af stand, skov og dyrehave.


Værd at vide når du søger rækkehus i Højbjerg

Højbjerg er en dejlig bydel med masser at byde på. Den dejlige bydel Højbjerg syd for Aarhus ligger blot 5 km fra det centrale Aarhus og er tæt på det meste. Højbjerg tager del i bylivet og aktiviterne fra Aarhus samtidig med, at der ikke er langt til den idylliske natur Højbjerg er særligt anerkendt for. Bydelen har mange små hyggelige gader, caféer og butikker.

Badegæster besøger flittigt stranden i løbet af sommeren. Naturen kan nydes i Marselisborg Dyrehave, hvor en picnic tur er oplagt. I dyrehaven lever der vilde hjorte og vildsvin, og der er en dejlig udsigt ud over dammene ved Varna og Skambækken.

 

Find rækkehus til leje i Højbjerg på Boligdeal.dk

Søger du rækkehus til leje i Højbjerg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige rækkehuse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige rækkehuse til leje i Højbjerg . Du kan se de aktuelle rækkehuse til leje i Højbjerg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Højbjerg end rækkehus til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye rækkehuse til leje i Højbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til leje i Højbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til leje i Højbjerg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Højbjerg?

I Højbjerg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Højbjerg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Højbjerg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Højbjerg.

Hvor meget koster en bolig i Højbjerg ?

Prisen på en bolig i Højbjerg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Højbjerg.