Lejebolig i Odense SV

Find ledige lejeboliger i Odense SV på listen med boliger til leje i Odense SV herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Odense SV, så hvis du leder efter en bolig til leje i Odense SV er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Odense SV nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Odense SV.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
106 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4 5 6

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Odense SV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Odense SV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Odense SV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Odense SV der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Odense SV der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense SV over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense SV over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense SV over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
2. december 2023 82 0 2
1. december 2023 84 0 0
30. november 2023 84 0 2
29. november 2023 86 2 3
28. november 2023 87 2 0
27. november 2023 85 0 2
26. november 2023 87 1 2
25. november 2023 88 1 2
24. november 2023 89 1 5
23. november 2023 93 1 0
22. november 2023 92 1 2
21. november 2023 93 1 0
20. november 2023 92 1 4
19. november 2023 95 3 1
18. november 2023 93 2 0
17. november 2023 91 0 3
16. november 2023 94 0 0
15. november 2023 94 1 1
14. november 2023 94 0 1
13. november 2023 95 0 0
12. november 2023 95 0 0
11. november 2023 95 0 0
10. november 2023 95 1 1
9. november 2023 95 1 0
8. november 2023 94 0 0
7. november 2023 94 0 0
6. november 2023 94 0 0
5. november 2023 94 10 10
4. november 2023 94 9 0
3. november 2023 85 1 0
2. november 2023 84 1 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Odense SV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Odense SV. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Odense SV over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Odense SV over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Odense SV over tid.

I alt
Antal ledige boliger 106
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 2
Ledige m2 i alt 8.567

Lejebolig i Odense SV

Når du skal finde en lejebolig i Odense SV kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Odense SV, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Odense SV via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Odense SV

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Odense SV ved at trykke på linket.

Hus til leje i Odense SV

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Odense SV ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Odense SV

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Odense SV ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Odense SV

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Odense SV ved at trykke på linket.

Studiebolig i Odense SV

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Odense SV ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Odense SV

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Odense SV, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Odense SV med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Odense SV, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Odense SV

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Odense SV, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Odense SV

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Odense SV?

Har du ledige boliger til leje i Odense SV, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Odense SV. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Odense SV, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Odense SV?

Odense SV er den sydvestlige del af Odense, Danmarks tredje største by. Det er en af de ældste bydele i Odense og har en lang historie. Bydelen er kendt for sine mange smukke gader og huse, der har et meget karakteristisk præg. 5250 Odense SV byder hvilken som velkommen, uanset om man er den store familie eller karrierebevidst enlig. Odense SV har adresser og boliger til salg til enhver type der søger.

Boligsøgning i Odense SV

Som sag er der boliger til enhver, om end man leder efter salg eller lejeboliger. Her er flere ledige huse til salg, værelser til leje eller lejelejligheder. Odense SV er et godt sted at bo, da det er et trygt og roligt område. Det er også et godt sted at bo, da det er tæt på centrum af Odense.

Vigtige steder i Odense SV

Bydelen omfatter byer som Dalum, Dyrup, Bellinge og de mindre befolkede som Brændekilde og Holmstrup. Der er også et godt udvalg af skoler, børnehaver og andre offentlige institutioner. Man finder også Odense Zoo og Den Fynske Landsby på grænsen til Odense SV. Derudover er Scandic Odense beliggende ved E20 motorvejen og Assensvej.

Transport i Odense SV

Der er flere offentlige transportmuligheder i Odense SV. Der er buslinjer, der forbinder bydelen med resten af Odense og omegn. Der er også togstationer i bydelen, som forbinder Odense SV med resten af Danmark. Der er også mange cykelstier, som gør det nemt at komme rundt i bydelen.