Rapportér

Lejlighed til leje, Hillerød, Klik her for at se vejnavnVej ikke angivet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1508806
  • Lejlighed
  • 93 m2
  • 3
  • 11.950 Kroner
  • 35.850 Kroner
  • 11.950 Kroner

93 m2 lejlighed til leje i 3400 Hillerød

Midt på Torvet i Hillerød udlejes denne nyistandsatte lejlighed. Lejemålet er indrettet med en stor stue i åben forbindelse med nyt køkkenet, nyt pænt badeværelse og 2 dejlige værelser og har nye gulve over alt. Til lejligheden hører en sydvendt tagterrasse og der er adgang til fælles have, som deles mellem to boliger. Til lejligheden hører ligeledes kælderrum.

Skøn ejendom med en super central beliggenhed på torvet i Hillerød og tæt på det pulserende handelsliv. Lige udenfor ejendommen ligger Torvet og Slotssøen, ligesom der kun er få skridt til byens store udvalg af butikker, caféer, restauranter og byliv. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Som Københavns charmerende lillebror, ligger Hillerød med centrum omkring det storslåede Frederiksborg Slot og omkranset af den frodige Grib-skov. Byen har et rigt kulturliv med mulighed for masser af oplevelser indenfor musik, teater, og ikke mindst årlige udendørs events som kræmmermarked, kunstdage, kulturnat og Garden Living Fair. Alt sammen i smukke omgivelser ved slotsparken og den dertil hørende slotssø.
Med den brostensbelagte gågade og et velassorteret shoppingcenter bydes der på gode shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter.
Byen forbindes med hovedstaden af en direkte s-togslinje, der i hverdage afgår hvert 10. minut. Institutioner samt idrætsanlæg er centralt beliggende med gode offentlige transportmuligheder til byens yderkanter.

Klik dig videre og få mere info om boligen...


Denne bolig ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hillerød