Lejlighed til leje i Hillerød

Find ledige lejligheder til leje i Hillerød på listen herunder med lejelejligheder i Hillerød. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Hillerød, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Hillerød er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Hillerød nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Hillerød.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
55 boliger fundet
1 2 3 4

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige lejligheder til leje i Hillerød over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige lejligheder til leje i Hillerød over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal lejligheder til leje i Hillerød på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lejligheder i Hillerød der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lejligheder i Hillerød der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Hillerød over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Hillerød over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Hillerød over tid.

Dato Alle lejligheder til leje Nye lejligheder til leje Udlejede lejligheder
16. juli 2024 50 2 0
15. juli 2024 48 0 3
14. juli 2024 51 0 2
13. juli 2024 53 1 2
12. juli 2024 54 3 0
11. juli 2024 51 0 7
10. juli 2024 58 1 1
9. juli 2024 58 1 5
7. juli 2024 62 1 0
6. juli 2024 61 0 0
5. juli 2024 61 1 1
4. juli 2024 61 4 3
3. juli 2024 60 6 4
2. juli 2024 58 4 0
1. juli 2024 54 0 2
30. juni 2024 56 0 0
29. juni 2024 56 1 1
28. juni 2024 56 12 2
27. juni 2024 46 3 0
26. juni 2024 43 0 0
25. juni 2024 43 1 3
24. juni 2024 45 1 0
23. juni 2024 44 0 1
22. juni 2024 45 0 0
21. juni 2024 45 10 8
20. juni 2024 43 8 0
19. juni 2024 35 0 1
18. juni 2024 36 2 2
17. juni 2024 36 2 0
16. juni 2024 34 0 0

Statistik over udbuddet af lejligheder til leje i Hillerød

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af lejligheder til leje i Hillerød. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Hillerød over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Hillerød over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Hillerød over tid.

Lejligheder
Antal ledige boliger 52
Antal nye boliger siden i går 2
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 3.890

Lejlighed til leje i Hillerød

En lejelejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

At finde den helt rigtige lejlighed i Hillerød kræver generelt god research og planlægning.

Start med at fastlægge dine prioriteter, krav og behov – hvor skal lejligheden være, hvor stor skal den være, hvad er dit budget til husleje osv.

Du kan få overblik over ledige lejligheder til leje i Hillerød på Boligdeal.dk, som samler stort set alle ledige lejeboliger, herunder lejligheder til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for lejlighed til leje i Hillerød, der giver besked om nye lejligheder, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer lejligheden.

Få gode råd om søgning efter lejlighed til leje i Hillerød i vores guide: Sådan lejer du en lejlighed – de 8 vigtigste trin.

Find en lejlighed i Hillerød med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger den nye lejlighed du vil leje i Hillerød, er det væsentligt, at du sørger for, at lejligheden både imødekommer dine nuværende og dine fremtidige behov. Lejligheden skal have en størrelse og rumfordeling, der passer til din nuværende livssituation, samt eventuelle fremtidige ændringer i den tid du har tænkt dig at bo i lejligheden, som f.eks. familieforøgelse, tanker om flytning til udlandet og fremleje mv.

Vær opmærksom på, at indretningen og planløsningen kan have en markant indflydelse på ikke blot det fysiske rum, men også på din daglige livskvalitet. De rette rammer kan gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig godt tilpas. Så tag også i betragtning hvilke indretningsmuligheder du vil have, når du flytter ind i lejligheden.

Du kan finde mere inspiration til, hvordan du indretter din lejlighed i vores guide: 12 trin til at indrette din lejlighed - skab et hjem, der komplementerer din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje i Hillerød

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til ny lejlighed i Hillerød

Når du har besluttet dig for at flytte til en ny lejlighed i Hillerød, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til lejlighed.

Udlejning af lejlighed i Hillerød

Har du ledige lejligheder i Hillerød, som du vil udleje, eller en lejlighed du vil fremleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger, og vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og andre som ønsker at udleje ledige lejligheder.

Når du annoncerer din ledige lejlighed på Boligdeal.dk, bliver den eksponeret for et bredt udsnit af lejere. Vores lejere spænder fra studerende og nyuddannede til små familier og ældre par, der søger nye hjem.

Hvis du har en ledig lejelejlighed til leje i Hillerød kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd til din udlejning.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din lejlighed via 10 simple trin

Værd at vide når du søger lejlighed til leje i Hillerød

Hillerød er en by i Nordsjælland med omkring 36.043 indbyggere. Byen er kendt for sin historie, sin natur og sine kulturelle institutioner.

Hillerød er en godt forbundet by med gode transportmuligheder. Byen har en central beliggenhed i Nordsjælland, og den er let tilgængelig med bil, tog, bus og cykel.

Hillerød er omgivet af motorveje, der giver hurtig adgang til København og andre byer i Nordsjælland. Der er også gode muligheder for parkering i byen.

Her er nogle af de største ejendomsselskaber i Hillerød:

Balder er et af Danmarks største ejendomsselskaber med aktiver for mere end 100 mia. Virksomheden ejer og administrerer en række boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og England. I Hillerød ejer Balder mere end 2.000 lejeboliger.

Danske Bolig Fonden is a housing association that owns and manages more than 30,000 homes in Denmark. In Hillerød, Danske Bolig Fonden owns more than 1,000 homes.

Københavns Kommune ejer og administrerer mere end 100.000 boliger i Danmark. I Hillerød ejer Københavns Kommune mere end 2.000 boliger.

Bydele i Hillerød 

Hillerød Kommune består af forskellige bydele:

Hillerød by

Hillerød city is the central district where you will find Frederiksborg Castle, Frederiksborg Museum, Hillerød Station and a number of shops, restaurants and cafés.

Skævinge

Skævinge er en bydel i sydvest kendt for sit hyggelige torv, sine mange butikker og restauranter og sin naturskønne beliggenhed ved Roskilde Fjord.

Uvelse

Uvelse er en bydel i nordøst kendt for sin gamle bydel, sine mange historiske bygninger og sin naturskønne beliggenhed ved Øresund.

Mere information om Hillerød 

Søger du en lejebolig i Hillerød, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan lejeboliger fungerer, og hvor i byen du ønsker at bo. Vi har samlet en guide med al relevant information om Hillerød, som kan give dig et komplet overblik. Læs mere om Hillerød i denne guide: Hillerød: Natur, historie og kultur i ét.