Lejebolig i København SV

Find ledige lejeboliger i København SV på listen med boliger til leje i København SV herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i København SV, så hvis du leder efter en bolig til leje i København SV er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i København SV nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i København SV.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
217 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i København SV over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i København SV over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i København SV på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i København SV der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i København SV der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i København SV over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i København SV over tid, samlet statistik over udlejede boliger i København SV over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
1. marts 2024 219 9 0
29. februar 2024 210 3 4
28. februar 2024 211 14 11
27. februar 2024 208 8 12
26. februar 2024 212 6 3
25. februar 2024 209 0 0
24. februar 2024 209 10 7
23. februar 2024 206 4 0
22. februar 2024 202 5 7
21. februar 2024 204 30 33
20. februar 2024 207 34 31
19. februar 2024 204 5 1
18. februar 2024 200 2 5
17. februar 2024 204 14 14
16. februar 2024 204 9 2
15. februar 2024 197 3 1
14. februar 2024 195 13 15
13. februar 2024 197 2 0
12. februar 2024 195 0 9
11. februar 2024 204 2 3
10. februar 2024 205 4 7
9. februar 2024 208 36 0
8. februar 2024 172 25 74
7. februar 2024 221 22 0
6. februar 2024 199 5 8
5. februar 2024 202 1 1
4. februar 2024 202 3 4
3. februar 2024 203 6 9
2. februar 2024 206 12 11
1. februar 2024 205 8 4
31. januar 2024 201 15 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i København SV

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i København SV. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i København SV over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i København SV over tid, samlet statistik over udlejede boliger i København SV over tid.

I alt
Antal ledige boliger 217
Antal nye boliger siden i går 9
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 15.943

Lejebolig i København SV

Når du skal finde en lejebolig i København SV kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i København SV, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i København SV via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i København SV

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i København SV ved at trykke på linket.

Hus til leje i København SV

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i København SV ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i København SV

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i København SV ved at trykke på linket.

Værelse til leje i København SV

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i København SV ved at trykke på linket.

Studiebolig i København SV

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i København SV ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i København SV

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i København SV, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i København SV med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i København SV, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i København SV

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i København SV, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i København SV

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i København SV?

Har du ledige boliger til leje i København SV, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i København SV. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i København SV, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er København SV?

København SV er den sydvestlige del af København, som omfatter Sydhavnen. Det meste i dette område er nyopførte lejligheder. Området er et meget moderne og trendy sted, med masser af butikker, restauranter og caféer. Det er også et af de mest populære steder at bo i København.

København SV er et af de mest livlige og levende områder i København. Det er et sted, hvor man kan finde alt fra kunstgallerier og museer til shoppingcentre og natteliv. Der er også mange kulturelle begivenheder, der finder sted i området, såsom koncerter, teaterforestillinger og andre arrangementer. Det er et sted, hvor man kan finde et stort udvalg af restauranter, caféer og barer, der tilbyder alt fra internationale retter til traditionelle danske retter.

Boligsøgning i København SV

København SV er et populært område at bo i. Det er et af de mest eftertragtede områder i København, og der er mange lejligheder tilgængelige. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at være tæt på centrum af København. København SV byder på mange typer af lejeboliger, det kan være studieboliger i form af kollektiver eller små værelser til leje. Man finder mange boliger i København SV, blandt andet lejligheder til salg eller boliger til salg.

Vigtige steder i København SV

København SV er et meget livligt område med mange restauranter, butikker og andre faciliteter. Det meste af området grænser også ud til kanaler og havneområde, så det er et godt sted at bo, hvis du ønsker at være tæt på vandet. Indenfor stedets areal finder man faktisk også Valby Idrætspark og Valbyparken, som, ikke overraskende, grænser op til Valby. På grænsen til Vesterbro og det øvrige København ligger også Fisketorvet ud til Københavns havn og Bryggebroen.

Transport i København SV

København SV er et meget godt sted at bo, hvis du ønsker at være tæt på offentlig transport. Det er nemt at komme rundt i området, da der er flere bus- og metrolinjer, der kører gennem området. Der er også flere cykelstier, som gør det nemt at komme rundt.