Lejebolig i København S

Find ledige lejeboliger i København S på listen med boliger til leje i København S herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i København S, så hvis du leder efter en bolig til leje i København S er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i København S nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i København S.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
519 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i København S over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i København S over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i København S på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i København S der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i København S der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i København S over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i København S over tid, samlet statistik over udlejede boliger i København S over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
19. maj 2024 500 10 28
18. maj 2024 518 14 0
17. maj 2024 504 26 1
16. maj 2024 479 15 43
15. maj 2024 507 11 18
14. maj 2024 514 12 14
13. maj 2024 516 15 53
12. maj 2024 554 18 0
11. maj 2024 537 33 3
10. maj 2024 507 5 52
9. maj 2024 554 30 2
8. maj 2024 527 17 27
7. maj 2024 537 43 16
6. maj 2024 510 0 18
5. maj 2024 528 9 10
4. maj 2024 529 63 1
3. maj 2024 467 25 32
2. maj 2024 474 22 32
1. maj 2024 484 11 16
30. april 2024 489 13 11
29. april 2024 487 2 10
28. april 2024 495 1 7
27. april 2024 501 14 26
26. april 2024 513 10 2
25. april 2024 505 23 42
24. april 2024 525 14 1
23. april 2024 512 14 20
22. april 2024 519 3 19
21. april 2024 535 0 14
20. april 2024 549 20 22
19. april 2024 551 19 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i København S

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i København S. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i København S over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i København S over tid, samlet statistik over udlejede boliger i København S over tid.

I alt
Antal ledige boliger 509
Antal nye boliger siden i går 10
Antal udlejede boliger siden i går 28
Ledige m2 i alt 38.275

Lejebolig i København S

Når du skal finde en lejebolig i København S kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i København S, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i København S via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i København S

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i København S ved at trykke på linket.

Hus til leje i København S

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i København S ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i København S

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i København S ved at trykke på linket.

Værelse til leje i København S

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i København S ved at trykke på linket.

Studiebolig i København S

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i København S ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i København S

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i København S, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i København S med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i København S, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i København S

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i København S, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i København S

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i København S?

Har du ledige boliger til leje i København S, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i København S. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i København S, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er København S?

København S er en bydel til København som er beliggende på Amager og omfatter Ørestaden, Amagerbro, Islands Brygge og Sundbyerne; Sundbyøster og Sundbyvester.

København S er også kendt for sine mange grønne områder, der giver mulighed for at nyde naturen og slappe af. Det er et af de mest populære steder for cyklister og løbere, der søger efter en god træning. Der er også mange offentlige parker og grønne områder, der gør det muligt at nyde naturen og få frisk luft. Man kan blandt andet besøge Amager Strandpark, som er en stor attraktion for især også almindelige Københavnere.

Boligsøgning i København S

København S er et meget populært sted at bo, da det er et af de mest attraktive områder i København. Det er et af de mest livlige områder, og der er mange forskellige typer boliger tilgængelige, herunder lejligheder, rækkehuse og villaer. Lejeboliger er også meget populære, da de er relativt overkommelige og lette at finde. Og lejebolig på Amager betyder ikke nødvendigvis lejligheder, store dele af Amager og København S er præget af huse til leje og villaer til leje.

Vigtige steder i København S

København S er forbundet med København K og Christianshavn via Amagerbrogade, som også deler København S på midten. Der er mange vigtige steder i København S, herunder Københavns Hovedbanegård, DR Byen, Amager Strandpark, Islands Brygge og Kastrup Lufthavn. Københavns Hovedbanegård er et af de største togstationer i Danmark, og det er en af de vigtigste knudepunkter for offentlig transport i København. DR Byen er et af de mest kendte steder i København, og det er et af de mest populære steder at besøge. Amager Strandpark er et af de mest populære steder at besøge, og det er et af de mest populære steder for cyklister og løbere. Islands Brygge er et af de mest populære steder for shopping og restauranter, og det er et af de mest populære steder at bo. Og Kastrup Lufthavn er den største lufthavn i Danmark og et af de vigtigste knudepunkter for flytrafik.

Transport i København S

København S er forbundet med København K og Christianshavn via Amagerbrogade, som også deler København S på midten. Der er mange transportmuligheder i København S, herunder offentlig transport, cykler og biler. Offentlig transport er den mest populære måde at komme rundt på, og der er mange busser, tog og metrolinjer, der forbinder København S med resten af København. Der er også mange cykelstier, der forbinder København S med resten af København, og det er en populær måde at komme rundt på. Og der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil.