Lejebolig i København K (3 værelser)

Find ledige lejeboliger i København K på listen med boliger til leje i København K herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i København K, så hvis du leder efter en bolig til leje i København K er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i København K nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i København K.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
23 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i København K over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i København K over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i København K på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i København K der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i København K der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i København K over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i København K over tid, samlet statistik over udlejede boliger i København K over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
10. december 2023 129 1 0
9. december 2023 128 3 4
8. december 2023 129 7 8
7. december 2023 130 17 19
6. december 2023 132 12 0
5. december 2023 120 5 2
4. december 2023 117 3 6
3. december 2023 120 7 6
2. december 2023 119 4 3
1. december 2023 118 3 3
30. november 2023 118 2 5
29. november 2023 121 3 0
28. november 2023 118 4 3
27. november 2023 117 5 0
26. november 2023 112 5 8
25. november 2023 115 8 0
24. november 2023 107 5 8
23. november 2023 110 4 1
22. november 2023 107 8 14
21. november 2023 113 5 0
20. november 2023 108 1 0
19. november 2023 107 0 3
18. november 2023 110 8 9
17. november 2023 111 6 0
16. november 2023 105 4 4
15. november 2023 105 3 3
14. november 2023 105 2 6
13. november 2023 109 1 1
12. november 2023 109 1 1
11. november 2023 109 3 4
10. november 2023 110 2 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i København K

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i København K. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i København K over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i København K over tid, samlet statistik over udlejede boliger i København K over tid.

I alt
Antal ledige boliger 1.521
Antal nye boliger siden i går 7
Antal udlejede boliger siden i går 18
Ledige m2 i alt 114.046

Lejebolig i København K

Når du skal finde en lejebolig i København K kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i København K, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i København K via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i København K

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i København K ved at trykke på linket.

Hus til leje i København K

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i København K ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i København K

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i København K ved at trykke på linket.

Værelse til leje i København K

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i København K ved at trykke på linket.

Studiebolig i København K

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i København K ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i København K

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i København K, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i København K med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i København K, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i København K

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i København K, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i København K

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i København K?

Har du ledige boliger til leje i København K, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i København K. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i København K, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er København K?

København K, også kendt som indre by, er den mest centrale del af København. Det er her, du finder de fleste af byens vigtigste seværdigheder, butikker, restauranter og kulturelle attraktioner. Det er også her, du finder de fleste af de mest kendte gader og stræder, herunder Strøget, Vesterbrogade, Nørrebrogade og Købmagergade.

København K er også hjemsted for nogle af de mest kendte bygninger og monumenter, herunder Rundetårn, Amalienborg Slot, Københavns Rådhus og Den Lille Havfrue. Det er også her, du finder nogle af de mest populære museer, herunder Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst og Det Kongelige Teater.

Boligsøgning i København K

København K byder på Danmarks mest eksklusive boliger, herunder ejendomme, der er beliggende i de mest eftertragtede områder. Det er også her, du finder nogle af de mest eksklusive boligområder, herunder Frederiksstaden. Det er også her, du finder nogle af de mest eftertragtede lejligheder og villaer, der er beliggende i de mest attraktive områder. Leje lejligheder eller andre lejeboliger er udbredt i København K fordi der er så mange boliger på forholdsvis lidt plads. Her finder du et stort udvalg af boliger, herunder lejligheder, villaer, ejendomme og andre lejeboliger. Det er også her, du finder nogle af de mest eftertragtede boliger, der er beliggende i de mest attraktive områder. Det er også her, du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og kulturelle attraktioner.

Vigtige steder i København K

For at navigere i København K er det en fordel at kende de forskellige vejnavne og centrale steder. Det er her, du finder nogle af de mest kendte steder, herunder Rådhuspladsen, Nyhavn, Tivoli og Strøget. Derudover finder man omkring Kongens Nytorv både Bredgade og Store Kongensgade. Centralt i København K finder man også Kongens Have og Rosenborg Slot, som er forbundet med Amalienborg via Dronningens Tværgade.

Transport i København K

København K er et af de mest centrale områder i København, og derfor er det også et af de mest trafikerede områder. Det er her, du finder de fleste af de vigtigste offentlige transportmidler, herunder busser, metro og tog. Det er også her, du finder de fleste af de vigtigste veje, herunder Strøget, Vesterbrogade, Nørrebrogade og Købmagergade. Derudover er der også mange cykelstier, der forbinder de forskellige dele af København K.