Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Lejebolig i Klarup

Find ledige lejeboliger i Klarup på listen med boliger til leje i Klarup herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Klarup, så hvis du leder efter en bolig til leje i Klarup er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Klarup nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Klarup.

Få besked om nye ledige lejeboliger i Klarup

6 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Klarup over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Klarup over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Klarup på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Klarup der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Klarup der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Klarup over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Klarup over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Klarup over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
3. oktober 2023 6 0 1
2. oktober 2023 7 0 0
1. oktober 2023 7 0 0
30. september 2023 7 0 0
29. september 2023 7 0 0
28. september 2023 7 0 1
27. september 2023 8 0 0
26. september 2023 8 0 0
25. september 2023 8 0 0
24. september 2023 8 0 0
23. september 2023 8 0 0
22. september 2023 8 0 0
21. september 2023 8 2 0
20. september 2023 6 0 2
19. september 2023 8 0 0
18. september 2023 8 0 0
17. september 2023 8 1 0
16. september 2023 7 0 1
15. september 2023 8 1 0
14. september 2023 7 0 1
13. september 2023 8 1 1
12. september 2023 8 1 0
11. september 2023 7 1 1
10. september 2023 7 2 0
9. september 2023 6 0 1
8. september 2023 7 0 1
7. september 2023 8 0 0
6. september 2023 8 1 1
5. september 2023 8 0 0
4. september 2023 8 1 0
3. september 2023 7 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Klarup

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Klarup. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Klarup over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Klarup over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Klarup over tid.

I alt
Antal ledige boliger 6
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 625

Ofte stillede spørgsmål

Lejebolig i Klarup

Når du skal finde en lejebolig i Klarup kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Klarup, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Klarup via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Klarup

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Hus til leje i Klarup

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Klarup

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Klarup

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Klarup ved at trykke på linket.

Studiebolig i Klarup

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Klarup ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Klarup

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Klarup, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Klarup med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Klarup, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Klarup

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Klarup, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Klarup

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Klarup?

Har du ledige boliger til leje i Klarup, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Klarup. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Klarup, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Klarup?

Klarup er en bydel i Aalborg i Nordjylland, Danmark. Det er en af de ældste landsbyer i regionen, og har været beboet siden det 16. århundrede. Byen er kendt for sine smukke landskaber og den gamle kirke, der står midt i landsbyen.

9270 Klarup er også kendt for sine mange kulturelle begivenheder, der afholdes årligt. Landsbyen har en årlig julemarkedsfestival, hvor der er en masse sjove aktiviteter for børn og voksne. Derudover afholder byen også en årlig fiskedag, hvor man kan fange fisk og nyde en dag i det fri. Byen har også en årlig sommerfestival, hvor man kan nyde musik og kunst.

Boligsøgning i Klarup

Boligmarkedet i Klarup er meget konkurrencedygtigt, og der er mange muligheder for at finde en lejebolig eller salgsbolig til en god pris. Der er mange forskellige typer boliger tilgængelige, herunder lejligheder, huse og villaer. Derudover er der også et stort udvalg af andre ejendomme, såsom fritidshuse og landbrugsejendomme. Det er også muligt at leje et hus eller en lejlighed i Klarup, hvis man ønsker det.

Vigtige steder i Klarup

Klarup er hjemsted for mange interessante steder, herunder den gamle kirke, som er et must-see. Kirken hedder Klarup Kirke, derudover kan man besøge Klarupgård som er beliggende på den anden side af hovedvejen Egensevej og Klarup skole, hvor mange af Klarups egne lokale barn går i skole. Udover selve byen Klarup, ligger den mindre by Romdrup også i bydelen Klarup, her finder man en lille samling af huse og gårde, som også har deres egen kirke mm.

Transport i Klarup

Klarup har et godt netværk af offentlig transport, herunder busser. Der er også mange cykelstier, så det er nemt at komme rundt. Der er også et godt udvalg af taxaer, som man kan benytte sig af, hvis man ønsker det. Klarup er også meget komprimeret, det er derfor også korte afstande, ved mindre man bor ude af Romdrupholmsvej eller længere syd på.

Veje med ledige boliger i Klarup
Information om kommunen