Lejebolig i Aalborg Øst

Find ledige lejeboliger i Aalborg Øst på listen med boliger til leje i Aalborg Øst herunder. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Aalborg Øst, så hvis du leder efter en bolig til leje i Aalborg Øst er du kommet til det rigtige sted. Find en lejebolig i Aalborg Øst nu. God fornøjelse. Mere info om lejebolig i Aalborg Øst.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
66 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2 3 4

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Aalborg Øst over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Aalborg Øst over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Aalborg Øst på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Aalborg Øst der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Aalborg Øst der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Aalborg Øst over tid.

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
3. december 2023 66 0 0
2. december 2023 66 0 0
1. december 2023 66 1 1
30. november 2023 66 0 2
29. november 2023 68 1 2
28. november 2023 69 1 3
27. november 2023 71 2 1
26. november 2023 70 0 0
25. november 2023 70 1 4
24. november 2023 73 1 0
23. november 2023 72 0 1
22. november 2023 73 4 5
21. november 2023 74 1 2
20. november 2023 75 0 0
19. november 2023 75 0 0
18. november 2023 75 2 1
17. november 2023 74 11 0
16. november 2023 63 0 9
15. november 2023 72 1 1
14. november 2023 72 5 2
13. november 2023 69 0 0
12. november 2023 69 0 0
11. november 2023 69 2 3
10. november 2023 70 1 0
9. november 2023 69 2 2
8. november 2023 69 3 4
7. november 2023 70 3 0
6. november 2023 67 1 0
5. november 2023 66 0 0
4. november 2023 66 11 9
3. november 2023 64 0 0

Statistik over udbuddet af boliger til leje i Aalborg Øst

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Aalborg Øst. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Aalborg Øst over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Aalborg Øst over tid.

I alt
Antal ledige boliger 66
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 5.262

Lejebolig i Aalborg Øst

Når du skal finde en lejebolig i Aalborg Øst kan det være en tidskrævende og til tider udfordrende proces. Start med at definere dine behov og ønsker. Undersøg herefter markedet for ledige lejeboliger i Aalborg Øst, fx ved at søge på boligportaler som Boligdeal.dk eller ved at kontakte ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer eller boligforeninger.

Du kan få gode ideer til hvordan du finder og lejer din nye lejebolig i Aalborg Øst via vores guides for søgning efter lejlighed til leje, søgning efter værelse til leje, søgning efter hus til leje og søgning efter studiebolig.

Der findes mange forskellige typer lejebolig herunder:

Lejlighed til leje i Aalborg Øst

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen, have adgang til offentlig transport og bo tæt på andre mennesker. Læs mere om lejlighed til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Hus til leje i Aalborg Øst

Et hus er en bygning, der tjener som et hjem eller bopæl for individer eller familier, og hvor beboeren har brugsret til den grund som bygningen er beliggende på. Et hus har normalt en tilknyttet have og andre udenomsarealer som fx en indkørsel. Læs mere om hus til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Rækkehus til leje i Aalborg Øst

Et rækkehus er en boligtype, hvor flere ens eller lignende huse er bygget i en sammenhængende række og deler sidevægge med hinanden. Læs mere om rækkehus til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Værelse til leje i Aalborg Øst

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og man vil typisk fremleje et værelse til leje for en kortere periode, som kan være fra et par dage til flere måneder. Læs mere om værelse til leje i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Studiebolig i Aalborg Øst

En studiebolig er en bolig som er velegnet til bolig for studerende. Det vil typisk være et værelse - eksempelvis et kollegieværelse - men kan også være en mindre lejlighed. Læs mere om studiebolig i Aalborg Øst ved at trykke på linket.

Find en billig lejebolig i Aalborg Øst

Hvis du ønsker at finde en økonomisk overkommelig lejebolig i Aalborg Øst, er det vigtigt at have så mange muligheder som muligt at vælge imellem. Det opnår du ved at kontakte mange forskellige udlejere af lejeboliger og aftale besigtigelse af de forskellige tilgængelige boliger.

Når du har modtaget de forskellige udlejeres prisforslag, kan du prøve at forhandle prisen ved at præsentere dit eget bud. Ved at holde flere muligheder åbne og kontakte flere udlejere, forøger du chancen for at finde en udlejer, der er villig til at matche dit bud.

Den pris du kan forhandle dig frem til afhænger meget af udbud og efterspørgsel. Så ved at vælge et område med mange ledige lejeboliger, kan du øge sandsynligheden for at finde en lejebolig til en fordelagtig pris.

Find en lejebolig i Aalborg Øst med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter en ny lejebolig i Aalborg Øst, er det vigtigt, at du sikrer dig, at den kan imødekomme både dine nuværende og fremtidige behov. Lejeboligen skal med andre ord både være rummelig nok til de daglige aktiviteter, du har nu, og de planer, du har for den nærmeste fremtid.

Boligens indretning og planløsning kan have en stor betydning for, om boligen kan opfylde dine behov. Du kan finde inspiration til, hvordan du indretter din lejebolig, gennem disse guides: Guide til indretning af lejlighed, guide til indretning af hus, samt guide til indretning af værelse.

Flytning til lejebolig i Aalborg Øst

Når du har fundet din fremtidige lejebolig i Aalborg Øst, er næste skridt flytningen. Her er det vigtigt at flytteprocessen er velorganiseret, og at du har fokus på samtlige aspekter af flytningen.

Flytning er meget forskellig, afhængigt af om du flytter til værelse eller lejlighed, eller om du flytter i hus. Vi har udarbejdet disse guides som kan hjælpe dig når du flytter i lejebolig: Guide til flytning i lejlighed, Guide til flytning i hus og Guide til flytning i værelse.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejebolig i Aalborg Øst

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Vil du udleje en lejebolig i Aalborg Øst?

Har du ledige boliger til leje i Aalborg Øst, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en af landets førende online platforme inden for udlejning af private boliger. Vi bliver brugt af mange udlejere, herunder ejendomsselskaber, boligforeninger, ejendomsmæglere, administratorer m.m. til udlejning af lejebolig.

Boligdeal.dk bliver hver dag besøgt af mange hundrede boligsøgende, der leder efter ledige lejeboliger – herunder boligsøgere der søger lejebolig i Aalborg Øst. Når du annoncerer dine ledige boliger til leje på Boligdeal.dk bliver de eksponeret for et bredt udsnit af lejere, fra studerende over børnefamilier til seniorer.

Hvis du har en bolig til leje i Aalborg Øst, kan du altid oprette en annonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk – vi er klar til at assistere dig med gode råd og hjælp til oprettelse af din boligannonce.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din bolig via 10 simple trin.

Hvad er Aalborg Øst?

Aalborg Øst er en bydel i Aalborg som ligger mellem Aalborg Centrum og Storvorde. Hvis man kigger på det oppefra vil det være kendetegnet ved en stor kridtgrav med turkisblåt vand, dette sted hedder Rørdal Kridtgrav.

Boligsøgning i Aalborg Øst

Aalborg Øst er et godt sted at bo, da det har et stort udvalg af forskellige boliger, fra lejligheder til villaer. Det er også et godt sted at søge bolig, da det er et af de mest attraktive boligområder i Aalborg. Det har også et stort udvalg af butikker, restauranter og andre servicefaciliteter. Det er også et godt sted at bo, da det er tæt på både Aalborg Centrum og Storvorde.

Vigtige steder i Aalborg Øst

Der er mange vigtige steder i Aalborg Øst, herunder Rørdal Kridtgrav, der er et populært sted at besøge. Der er også mange kirker og skoler, herunder Aalborg Øst Skole, der er en af de største skoler i Aalborg. Der er også mange offentlige institutioner, herunder Aalborg Øst Bibliotek, der er et populært sted at besøge. Nørre Tranders Kirke er også et populært sted at besøge.

Transport i Aalborg Øst

Der er mange måder at komme rundt i Aalborg Øst på, herunder busser, tog og cykler. Der er også mange offentlige parkeringspladser, så det er nemt at parkere sin bil. Der er også mange cykelstier, så det er nemt at komme rundt på cykel.