Værelse til leje i Holbæk

Find et værelse til leje i Holbæk på listen herunder med værelser til leje i Holbæk. Vi har samlet næsten alle værelser i Holbæk, så hvis du leder efter et værelse i Holbæk, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelse til leje i Holbæk.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige værelser til leje i Holbæk over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige værelser til leje i Holbæk over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal værelser til leje i Holbæk på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værelser i Holbæk der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værelser i Holbæk der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Holbæk over tid, samlet statistik over nye værelser i Holbæk over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Holbæk over tid.

Dato Alle værelser til leje Nye værelser til leje Udlejede værelser
17. maj 2024 2 0 0
16. maj 2024 2 0 1
15. maj 2024 3 1 2
14. maj 2024 4 1 0
13. maj 2024 3 0 0
12. maj 2024 3 0 0
11. maj 2024 3 0 0
10. maj 2024 3 1 1
9. maj 2024 3 1 0
8. maj 2024 2 0 0
7. maj 2024 2 1 0
6. maj 2024 1 0 0
5. maj 2024 1 0 0
4. maj 2024 1 0 0
3. maj 2024 1 0 0
2. maj 2024 1 0 0
1. maj 2024 1 0 0
30. april 2024 1 0 0
29. april 2024 1 0 0
28. april 2024 1 0 0
27. april 2024 1 0 0
26. april 2024 1 0 0
25. april 2024 1 0 0
24. april 2024 1 0 0
23. april 2024 1 0 0
22. april 2024 1 0 0
21. april 2024 1 0 0
20. april 2024 1 0 0
19. april 2024 1 1 1
18. april 2024 1 0 0

Statistik over udbuddet af værelser til leje i Holbæk

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af værelser til leje i Holbæk. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Holbæk over tid, samlet statistik over nye værelser i Holbæk over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Holbæk over tid.

Værelser
Antal ledige boliger 2
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 165

Værelse til leje i Holbæk

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Det kan være et værelse i en lejlighed eller hus, eller i en ejendom der udelukkende har værelser som fx et kollegium eller en lejlighed indrettet til klubværelser.

Når du lejer et værelse, skal du typisk betale et depositum og en månedlig leje. Depositummet er en sikkerhed for ejeren, hvis du ikke betaler din leje. Du skal også sørge for at betale for alle dine omkostninger, herunder vand, el, gas og andre tjenester.

Det kræver en velovervejet tilgang og detaljeret research at finde det helt rigtige værelse at leje i Holbæk.

Start med at overveje, hvad der er vigtigst for dig i forhold til et værelse. Det kan fx være beliggenhed, størrelse, pris, eller andre faciliteter.

Når du har besluttet dig for hvilket værelse, der opfylder dine behov bedst, så tag hurtigt kontakt til udlejeren for at sikre, at det ikke bliver lejet ud til en anden i mellemtiden.
For at optimere din søgning, kan du benytte diverse filtreringsmuligheder herover, og du kan også oprette automatiske søgeagenter for værelser til leje i Holbæk. Det vil give dig besked dig om nye, ledige værelser, der matcher dine kriterier, hvilket giver dig mulighed for at være en af de første til at tage kontakt til udlejeren, og dermed øge dine chancer for at sikre dig det værelse du ønsker.

Få flere tips og råd til at finde et værelse til leje  i Holbæk i vores guide: Sådan lejer du et værelse – de 8 vigtigste trin.

Find et værelse i Holbæk med den rigtige størrelse og indretning

Når du søger efter et værelse til leje i Holbæk, skal du tage højde for både dine nuværende og dine potentielle fremtidige behov. Værelset skal ikke kun være passende i størrelse for din aktuelle livssituation, men også kunne tilpasse sig eventuelle ændringer, du måtte have planer om i den periode, du agter at bo der, som f.eks. studier, jobskifte eller personlige forhold.

Værelsets størrelse og indretning har stor betydning for din daglige trivsel og din generelle livskvalitet. Overvej derfor nøje, hvilke indretningsmuligheder der er, når du flytter ind i værelset.

Få yderligere inspiration til, hvordan du indretter dit nye værelse i Holbæk, i guiden: 12 trin til at indrette dit værelse - skab et personligt rum, der afspejler din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til nyt værelse i Holbæk

Når du har besluttet dig for at flytte til et ny værelse i Holbæk, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til værelse.

Udlejning af værelse i Holbæk

Har du et ledigt værelse i Holbæk, som du vil udleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger. Vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og private udlejere som har ledige boliger – herunder værelser til leje.

Når du annoncerer dit værelse til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et bredt udsnit af lejere.  Hvis du har et ledigt værelse til leje i Holbæk kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere som søger værelse til leje i Holbæk her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd om din udlejning.

Vi har lavet denne guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej dit værelse – en 10-trins guide.

Værd at vide når du søger værelse til leje i Holbæk

Holbæk er en by i Nordvestsjælland med ca 29.960 indbyggere. Byen ligger ved Holbæk Fjord og er en vigtig havneby. Holbæk er også kendt for sin historie, arkitektur og kultur.

Holbæk har et godt udvalg af transportmuligheder, der gør det nemt at komme rundt i byen og til nabobyerne.

Bus: Holbæk Bus er en del af Movia busselskab og tilbyder et omfattende netværk af busser, der dækker hele byen og omkringliggende byer og landsbyer. Busserne kører jævnligt og er en god og bekvem måde at komme rundt på.

Her er nogle af de største ejendomsselskaber i Holbæk:

Holbæk Kommune: Holbæk Kommune er den største ejendomsejer i Holbæk. Kommunen ejer en række bygninger, herunder skoler, institutioner og boliger.

Lejerbo: Lejerbo er en almen boligorganisation, der ejer en række boliger i Holbæk. Organisationen ejer omkring 1.000 boliger i byen.

Boligforeningen AAB: Boligforeningen AAB er en anden almen boligforening, der ejer en række boliger i Holbæk. Organisationen ejer omkring 500 boliger i byen.

Bydele i Holbæk 

Holbæk er opdelt i forskellige distrikter:

Centrum: Bymidten er Holbæks historiske centrum og er præget af brostensbelagte gader, historiske bygninger og en række butikker og restauranter.

Holbæk Havn: Holbæk Havn er byens vigtigste erhvervsområde og er præget af industrivirksomheder, havneaktiviteter og et nyt havneområde med boliger, kontorer og kulturtilbud.

Nyvang: Nyvang er en gammel andelslandsby grundlagt i 1872. Bydelen er præget af sin hyggelige atmosfære, sine små, røde huse og sine grønne områder.

Lundemarken: Lundemarken er en ny bydel under udvikling. Bydelen er præget af sine nye boliger, sine grønne områder og sine rekreative faciliteter.

Mere information om Holbæk 

Søger du en lejebolig i Holbæk, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan lejeboliger fungerer, og hvor i byen du ønsker at bo. Vi har samlet en guide med al relevant information om Holbæk, som kan give dig et komplet overblik. Læs mere om Holbæk i denne guide: Holbæk: En by med sjæl.