Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

7-værelses rækkehuse til leje i Kalundborg

Find et rækkehus til leje i Kalundborg på listen herunder med ledige rækkehuse til leje i Kalundborg. Vi har samlet næsten alle rækkehuse i Kalundborg, så hvis du leder efter et rækkehus i Kalundborg, er du kommet til det rigtige sted. Find dit rækkehus til leje i Kalundborg her. God fornøjelse. Mere info om rækkehuse til leje i Kalundborg.

Lav en boligagent for dit nye rækkehus herDer findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående boliger, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Hvad er et rækkehus?

Et rækkehus er en type bolig, der består af to eller flere boliger med egen have, der er sammenbyggede. Rækkehuse er ofte bygget i rækker, hvor hver bolig har en egen indgang og et lille udendørsareal. Rækkehuse er ofte en god løsning for dem, der ønsker et hus, men ikke har plads til et stort hus.

Der er mange fordele ved at bo i et rækkehus. Det er ofte billigere at leje et rækkehus end et almindeligt hus. Det er typisk lettere at vedligeholde et rækkehus end et almindeligt hus. Desuden er det ofte lettere at finde et rækkehus til leje end et almindeligt hus til leje.

Der er dog også ulemper ved at bo i et rækkehus. Eksempelvis er der mindre plads i et rækkehus end i en villa. Desuden er det ofte sværere at ændre på indretningen af et rækkehus, da det kræver samtykke fra alle de andre beboere.

Rækkehus til leje i Kalundborg

Hvis du søger et rækkehus til leje i Kalundborg, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find et nyt rækkehus til leje i Kalundborg ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et rækkehus til leje i Kalundborg til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter et rækkehus til leje i Kalundborg, er det vigtigt at være skarp på rækkehusmarkedet og hvilken type rækkehus til leje i Kalundborg, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse til leje i Kalundborg, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Kalundborg, lejlighed til leje i Kalundborg, værelse til leje i Kalundborg, hus til leje i Kalundborg, villa til leje i Kalundborg, rækkehus til leje i Kalundborg eller studiebolig til leje i Kalundborg.


Guide: Sådan finder du et rækkehus i Kalundborg

Har du brug for hjælp til at finde et rækkehus i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Kalundborg. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte rækkehus i Kalundborg!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal rækkehuset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kalundborg skal beliggenheden være - skal rækkehuset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i rækkehusleje? Skal rækkehuset være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal rækkehuset ligge på? Skal rækkehuset ligge i naturskønne omgivelser? Skal rækkehuset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav.

2. Søg på nettet efter et rækkehus i Kalundborg

Der er mange gode hjemmesider med ledige rækkehuse til leje, hvor du kan søge efter rækkehus i Kalundborg.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links: ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige rækkehus til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer rækkehuse på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Kalundborg. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Kalundborg, kan du gøre det via disse links:  Bolig i Kalundborg, lejebolig i Kalundborg, lejlighed i Kalundborg, værelse i Kalundborg, lejelejlighed i Kalundborg, hus i Kalundborg, studiebolig i Kalundborg, villa i Kalundborg, rækkehus i Kalundborg, roomie i Kalundborg, boliger i Kalundborg, lejeboliger i Kalundborg, lejligheder i Kalundborg, værelser i Kalundborg, lejelejligheder i Kalundborg, studieboliger i Kalundborg, villaer i Kalundborg, rækkehuse i Kalundborg, huse i Kalundborg, bolig til leje i Kalundborg, lejlighed til leje i Kalundborg, værelse til leje i Kalundborg, hus til leje i Kalundborg, villa til leje i Kalundborg, rækkehus til leje i Kalundborg, studiebolig til leje i Kalundborg, boliger til leje i Kalundborg, lejligheder til leje i Kalundborg, værelser til leje i Kalundborg, huse til leje i Kalundborg, villaer til leje i Kalundborg, rækkehuse til leje i Kalundborg, studieboliger til leje i Kalundborg, ledige boliger i Kalundborg, ledige lejeboliger i Kalundborg, ledige lejligheder i Kalundborg, ledige værelser i Kalundborg, ledige lejelejligheder i Kalundborg, ledige studieboliger i Kalundborg, ledige villaer i Kalundborg, ledige rækkehuse i Kalundborg, boligportal Kalundborg, boligportalen Kalundborg, roommate i Kalundborg og ledige huse i Kalundborg.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et rækkehus i Kalundborg, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje rækkehuset. Du kan også bede om at få en fremvisning af rækkehuset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få rækkehuslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye rækkehus i Kalundborg, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En rækkehuslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om rækkehuslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i rækkehuset, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje rækkehuset. Hvis udlejeren vil udleje et rækkehus, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på rækkehuset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende rækkehus.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har fået rækkehuset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye rækkehus. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Rækkehus i Kalundborg

Hvis du søger et rækkehus i Kalundborg, bør du starte din rækkehussøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find dit nye rækkehus i Kalundborg ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type rækkehus i Kalundborg til en bestemt pris, kan du bruge søgefilteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter et nyt rækkehus i Kalundborg, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type rækkehus i Kalundborg, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse i Kalundborg, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Kalundborg, lejebolig i Kalundborg, lejlighed i Kalundborg, værelse i Kalundborg, lejelejlighed i Kalundborg, studiebolig i Kalundborg, villa i Kalundborg, rækkehus i Kalundborg eller hus i Kalundborg.

Vi har stort set alle typer rækkehuse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig rækkehusleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Rækkehuse i Kalundborg

Hvis du søger rækkehuse i Kalundborg, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye rækkehuse i Kalundborg ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter rækkehuse i Kalundborg til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter rækkehuse i Kalundborg, er det vigtigt at være skarp på rækkehusmarkedet og hvilke type rækkehuse i Kalundborg, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse i Kalundborg, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Kalundborg, lejeboliger i Kalundborg, lejligheder i Kalundborg, værelser i Kalundborg, lejelejligheder i Kalundborg, studieboliger i Kalundborg, villaer i Kalundborg, rækkehuse i Kalundborg eller huse i Kalundborg.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Rækkehuse til leje i Kalundborg

Hvis du søger rækkehuse til leje i Kalundborg, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye rækkehuse til leje i Kalundborg ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter rækkehuse til leje i Kalundborg til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter rækkehuse til leje i Kalundborg, er det vigtigt at være skarp på rækkehusmarkedet og hvilket type rækkehus til leje i Kalundborg, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse til leje i Kalundborg, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Kalundborg, lejligheder til leje i Kalundborg, værelser til leje i Kalundborg, huse til leje i Kalundborg, villaer til leje i Kalundborg, rækkehuse til leje i Kalundborg eller studieboliger til leje i Kalundborg.

Vi har stort set alle typer huse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Ledige rækkehuse i Kalundborg

Hvis du søger ledige rækkehuse i Kalundborg, bør du starte din boligsøgning her. Boligdeal.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige rækkehuse i Kalundborg ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige rækkehuse i Kalundborg til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere rækkehusene, så du ser de mest relevante rækkehuse først.

Når du leder efter ledige rækkehuse i Kalundborg, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige rækkehuse i Kalundborg, du præcist søger. Der findes alle typer ledige rækkehuse i Kalundborg, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Kalundborg, ledige lejeboliger i Kalundborg, ledige lejligheder i Kalundborg, ledige værelser i Kalundborg, ledige lejelejligheder i Kalundborg, ledige studieboliger i Kalundborg, ledige villaer i Kalundborg, ledige rækkehuse i Kalundborg eller ledige huse i Kalundborg.

 

Værd at vide når du søger rækkehus i Kalundborg

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

Veje med ledige boliger i Kalundborg
Information om kommunen