Rækkehus til leje i Horsens

Find et rækkehus til leje i Horsens på listen herunder med ledige rækkehuse til leje i Horsens. Vi har samlet næsten alle ledige rækkehuse i Horsens, så hvis du leder efter et rækkehus til leje i Horsens, er du kommet til det rigtige sted. Find dit nye rækkehus i Horsens her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus til leje i Horsens.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
11 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse til leje i Horsens over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige rækkehuse til leje i Horsens over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal rækkehuse til leje i Horsens på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Horsens der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Horsens der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Horsens over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Horsens over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Horsens over tid.

Dato Alle rækkehuse til leje Nye rækkehuse til leje Udlejede rækkehuse
8. december 2023 11 1 0
7. december 2023 10 1 0
6. december 2023 9 1 0
5. december 2023 8 0 0
4. december 2023 8 0 0
3. december 2023 8 0 1
2. december 2023 9 0 0
1. december 2023 9 0 0
30. november 2023 9 0 0
29. november 2023 9 0 0
28. november 2023 9 0 0
27. november 2023 9 0 0
26. november 2023 9 1 1
25. november 2023 9 1 0
24. november 2023 8 0 1
23. november 2023 9 1 0
22. november 2023 8 0 0
21. november 2023 8 0 0
20. november 2023 8 0 0
19. november 2023 8 0 0
18. november 2023 8 0 0
17. november 2023 8 0 0
16. november 2023 8 0 0
15. november 2023 8 0 1
14. november 2023 9 0 0
13. november 2023 9 0 0
12. november 2023 9 0 0
11. november 2023 9 0 0
10. november 2023 9 0 0
9. november 2023 9 0 0
8. november 2023 9 0 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse til leje i Horsens

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af rækkehuse til leje i Horsens. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Horsens over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Horsens over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Horsens over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 11
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 1.046

Rækkehus til leje i Horsens

Et rækkehus er en specifik bygningsstruktur, der fungerer som et hjem for individer eller familier og er karakteriseret ved at være en del af en række af sammenbyggede huse, hvor beboeren har brugsret til den parcel, som bygningen er placeret på. Et rækkehus har ofte en mindre have og potentielt andre udenomsarealer såsom en parkeringsplads.

For at finde det perfekte rækkehus til leje i Horsens kræves en målrettet indsats, omhyggelig research, og en solid, gennemtænkt plan.

Du kan få et overblik over ledige rækkehuse til leje i Horsens på Boligdeal.dk, som samler næsten alle ledige lejeboliger, inklusive rækkehuse til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for rækkehus til leje i Horsens, der giver besked om nye huse, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer række huset.
Få flere tips om hvordan du lejer et hus i vores guide: Sådan lejer du et rækkehus - 8 nøgletrin.

Find et rækkehus i Horsens med den ideelle størrelse og indretning

Når du vil finde et rækkehus til leje i Horsens, er det vigtigt, at rækkehuset imødekommer både dine aktuelle og fremtidige behov. Rækkehuset skal have en størrelse og en ruminddeling, der passer med din nuværende livssituation samt eventuelle fremtidige ændringer i den periode, du planlægger at bo i rækkehuset, såsom for eksempel familieforøgelse eller potentielle perioder med hjemmearbejde.

Du kan finde yderligere inspiration til, hvordan du kan indrette dit nye rækkehus i vores guide: Sådan indretter du dit rækkehus i 12 lette trin.

Brug din sunde fornuft, når du søger rækkehus til leje i Horsens 

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Det gælder også når du vil leje et rækkehus. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Når du skal flytte til et rækkehus i Horsens

Når beslutningen om at flytte til et nyt rækkehus i Horsens er taget, er det tid til at planlægge og struktureret organisere flytningen fra din nuværende bolig til det nye rækkehus. At flytte ind i et rækkehus medfører en række overvejelser omkring optimal udnyttelse af pladsen både indendørs og eventuelt i en lille have, hvilket kan kræve en ekstra forberedelse.

Vi har skabt denne guide til dig, som skal flytte ind i et rækkehus: Tjekliste til din flytning til et rækkehus.

Udlejning af rækkehus i Horsens

Hvis du har et ledigt rækkehus i Horsens, som du ønsker at udleje, kan du finde din fremtidige lejer gennem Boligdeal.dk, som er en af de førende online platforme i Danmark for udlejning af private boliger, inklusive rækkehuse. Boligdeal.dk benyttes af mange private udlejere samt boligforeninger, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer til udlejning af en bred vifte af boligtyper – herunder rækkehuse.

Når du annoncerer dit rækkehus i Horsens til leje på Boligdeal.dk, bliver det eksponeret for et omfattende udvalg af boligsøgende – fra den nystartede familie, over virksomheden, der søger medarbejderbolig, til seniorparret, der leder efter en seniorbolig.

Du kan oprette en boligannonce for dit rækkehus til leje i Horsens her, eller aktivt søge efter potentielle lejere direkte på vores platform her. Hvis du har spørgsmål eller behøver assistance, er du altid velkommen til at kontakte os på support@boligdeal.dk for en personlig samtale. Vi er her for at assistere dig med værdifulde råd og guide dig gennem din udlejningsproces.

For at hjælpe dig med udlejningsprocessen, har vi udformet denne guide, der gennemgår processen fra A-Z: Udlej dit rækkehus med 10 enkle trin.

Værd at vide når du søger rækkehus i Horsens

Horsens er en skøn by med alsidige oplevelser for store og små. Byen ligger i Østjylland lige ud til Horsens Fjord. 
Der er mange hyggelige gader med caféer, restauranter og butikker. For den kultur- og historieinteresserede er der flere museer og teatre, du kan besøge. En nævneværdig seværdighed er Kuben, som er en stor glaskube, der gratis kan bruges af diverse arrangører til f.eks. fernisering eller fest. Horsens er en kultiveret by med designerbutikker, specialbutikker og budgetkæder. Ligeledes varierer restauranterne, som serverer mad fra forskellige lande. 
De musikglade kan komme til store koncerter eller mindre intime koncerter. I eftertimerne kan du fortsætte festen i det glade natteliv.

Kort fortalt er Horsens en hyggelig og rolig by, som ikke går ned på oplevelser i alsidige genre.

Find ledige rækkehuse til leje i Horsens. Søger du rækkehus til leje i Horsens, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Horsens end rækkehuse til leje, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Horsens får du bopæl i en af Østjylland mest livlige byer. Byen har et bredt udvalg af kultur- og underholdningstilbud for alle aldersgrupper.