Lejlighed til leje i Taastrup

Find ledige lejligheder til leje i Taastrup på listen herunder med lejelejligheder i Taastrup. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Taastrup, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Taastrup er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Taastrup nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Taastrup.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
91 boliger fundet
1 2 3 4 5 6

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige lejligheder til leje i Taastrup over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige lejligheder til leje i Taastrup over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal lejligheder til leje i Taastrup på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lejligheder i Taastrup der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lejligheder i Taastrup der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Taastrup over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Taastrup over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Taastrup over tid.

Dato Alle lejligheder til leje Nye lejligheder til leje Udlejede lejligheder
13. juni 2024 87 1 0
12. juni 2024 86 2 0
11. juni 2024 84 16 0
10. juni 2024 68 0 3
9. juni 2024 71 0 13
8. juni 2024 84 7 0
7. juni 2024 77 0 10
6. juni 2024 87 0 8
5. juni 2024 95 1 1
4. juni 2024 95 6 0
3. juni 2024 89 0 3
2. juni 2024 92 8 0
1. juni 2024 84 1 4
31. maj 2024 87 2 12
30. maj 2024 97 17 0
29. maj 2024 80 0 11
28. maj 2024 91 33 45
27. maj 2024 103 0 3
26. maj 2024 106 8 8
25. maj 2024 106 8 3
24. maj 2024 101 14 0
23. maj 2024 87 3 19
22. maj 2024 103 9 0
21. maj 2024 94 0 4
20. maj 2024 98 10 0
19. maj 2024 88 1 11
18. maj 2024 98 7 0
17. maj 2024 91 17 0
16. maj 2024 74 4 15
15. maj 2024 85 1 9
14. maj 2024 93 1 0

Statistik over udbuddet af lejligheder til leje i Taastrup

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af lejligheder til leje i Taastrup. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Taastrup over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Taastrup over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Taastrup over tid.

Lejligheder
Antal ledige boliger 92
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 7.311

Lejlighed til leje i Taastrup

En lejelejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

At finde den helt rigtige lejlighed i Taastrup kræver generelt god research og planlægning.

Start med at fastlægge dine prioriteter, krav og behov – hvor skal lejligheden være, hvor stor skal den være, hvad er dit budget til husleje osv.

Du kan få overblik over ledige lejligheder til leje i Taastrup på Boligdeal.dk, som samler stort set alle ledige lejeboliger, herunder lejligheder til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for lejlighed til leje i Taastrup, der giver besked om nye lejligheder, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer lejligheden.

Få gode råd om søgning efter lejlighed til leje i Taastrup i vores guide: Sådan lejer du en lejlighed – de 8 vigtigste trin.

Find en lejlighed i Taastrup med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger den nye lejlighed du vil leje i Taastrup, er det væsentligt, at du sørger for, at lejligheden både imødekommer dine nuværende og dine fremtidige behov. Lejligheden skal have en størrelse og rumfordeling, der passer til din nuværende livssituation, samt eventuelle fremtidige ændringer i den tid du har tænkt dig at bo i lejligheden, som f.eks. familieforøgelse, tanker om flytning til udlandet og fremleje mv.

Vær opmærksom på, at indretningen og planløsningen kan have en markant indflydelse på ikke blot det fysiske rum, men også på din daglige livskvalitet. De rette rammer kan gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig godt tilpas. Så tag også i betragtning hvilke indretningsmuligheder du vil have, når du flytter ind i lejligheden.

Du kan finde mere inspiration til, hvordan du indretter din lejlighed i vores guide: 12 trin til at indrette din lejlighed - skab et hjem, der komplementerer din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje i Taastrup

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til ny lejlighed i Taastrup

Når du har besluttet dig for at flytte til en ny lejlighed i Taastrup, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til lejlighed.

Udlejning af lejlighed i Taastrup

Har du ledige lejligheder i Taastrup, som du vil udleje, eller en lejlighed du vil fremleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger, og vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og andre som ønsker at udleje ledige lejligheder.

Når du annoncerer din ledige lejlighed på Boligdeal.dk, bliver den eksponeret for et bredt udsnit af lejere. Vores lejere spænder fra studerende og nyuddannede til små familier og ældre par, der søger nye hjem.

Hvis du har en ledig lejelejlighed til leje i Taastrup kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd til din udlejning.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din lejlighed via 10 simple trin

Værd at vide når du søger lejlighed til leje i Taastrup

Taastrup er en forstad til København, der ligger på Nordøstsjælland. Byen har 36.193 indbyggere (2023) og ligger i Høje-Taastrup Kommune under Region Hovedstaden.

Taastrup er kendetegnet ved sin blanding af gammelt og nyt. Byen har en lang historie, der går tilbage til middelalderen, men den er også en moderne by med et levende erhvervsliv og et stort udbud af kultur og fritidsaktiviteter.

Transportforholdene i Taastrup er gode. Byen er velforbundet med offentlig transport, og der er også gode muligheder for at komme rundt i byen med bil eller cykel.

Der er flere store ejendomsselskaber i Taastrup-

Bydele i Taastrup

Høje-Taastrup er den ældste bydel i Taastrup. Den ligger øst for den gamle landsby Taastrup og er vokset op i tilknytning til Høje-Taastrup Landsby med middelalderkirken Høje Tåstrup Kirke (opført 1050-1150) som centrum. Bydelen er præget af parcelhuse, villaer og erhvervsområder. 

Taastrup er den centrale bydel i Taastrup. Den ligger vest for Høje-Taastrup og er præget af et blandet boligområde med lejligheder, rækkehuse og villaer. Bydelen har også et stort udvalg af butikker, restauranter og andre servicetilbud. 

Sengeløse-Vridsløsemagle er den nordlige bydel i Taastrup. Den ligger nord for Taastrup og er præget af et landligt område med landbrug, skov og søer. Bydelen har også et par landsbyer, herunder Sengeløse og Vridsløsemagle.

Hedehusene-Fløng er den sydlige bydel i Taastrup. Den ligger syd for Taastrup og er præget af et industriområde med en række store virksomheder, herunder ISS, Novo Nordisk og Danske Bank. Bydelen har også et par landsbyer, herunder Hedehusene og Fløng.

Reerslev er den vestlige bydel i Taastrup. Den ligger vest for Taastrup og er præget af et boligområde med lejligheder, rækkehuse og villaer. Bydelen har også et par landbrug og skovområder.

Mere information om Taastrup

Hvis du søger en lejebolig i Taastrup, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan lejeboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Taastrup, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Taastrup I denne guide: Taastrup: Den perfekte blanding af by og land.