Lejlighed til leje i Nørresundby (7 værelser)

Find ledige lejligheder til leje i Nørresundby på listen herunder med lejelejligheder i Nørresundby. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Nørresundby, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Nørresundby er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Nørresundby nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Nørresundby.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående boliger, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige lejligheder til leje i Nørresundby over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige lejligheder til leje i Nørresundby over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal lejligheder til leje i Nørresundby på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye lejligheder i Nørresundby der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af lejligheder i Nørresundby der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Nørresundby over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Nørresundby over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Nørresundby over tid.

Dato Alle lejligheder til leje Nye lejligheder til leje Udlejede lejligheder
22. februar 2024 189 3 5
21. februar 2024 191 2 1
20. februar 2024 190 0 1
19. februar 2024 191 3 8
18. februar 2024 196 1 0
17. februar 2024 195 3 2
16. februar 2024 194 5 0
15. februar 2024 189 1 1
14. februar 2024 189 4 6
13. februar 2024 191 5 0
12. februar 2024 186 0 5
11. februar 2024 191 1 0
10. februar 2024 190 4 5
9. februar 2024 191 121 0
8. februar 2024 70 9 131
7. februar 2024 192 6 3
6. februar 2024 189 1 2
5. februar 2024 190 0 2
4. februar 2024 192 0 0
3. februar 2024 192 4 4
2. februar 2024 192 37 0
1. februar 2024 155 3 27
31. januar 2024 179 6 6
30. januar 2024 179 1 0
29. januar 2024 178 1 1
28. januar 2024 178 0 0
27. januar 2024 178 0 5
26. januar 2024 183 0 5
25. januar 2024 188 7 12
24. januar 2024 193 1 4
23. januar 2024 196 0 0

Statistik over udbuddet af lejligheder til leje i Nørresundby

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af lejligheder til leje i Nørresundby. Se også samlet statistik over alle udbudte lejligheder i Nørresundby over tid, samlet statistik over nye lejligheder i Nørresundby over tid, samlet statistik over udlejede lejligheder i Nørresundby over tid.

Lejligheder
Antal ledige boliger 190
Antal nye boliger siden i går 3
Antal udlejede boliger siden i går 5
Ledige m2 i alt 13.794

Lejlighed til leje i Nørresundby

En lejelejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

At finde den helt rigtige lejlighed i Nørresundby kræver generelt god research og planlægning.

Start med at fastlægge dine prioriteter, krav og behov – hvor skal lejligheden være, hvor stor skal den være, hvad er dit budget til husleje osv.

Du kan få overblik over ledige lejligheder til leje i Nørresundby på Boligdeal.dk, som samler stort set alle ledige lejeboliger, herunder lejligheder til leje, på markedet.

Du kan filtrere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for lejlighed til leje i Nørresundby, der giver besked om nye lejligheder, der matcher dine kriterier. Det giver dig mulighed for at være en af de første der kontakter udlejeren – og dermed forøge dine chancer for at blive den der lejer lejligheden.

Få gode råd om søgning efter lejlighed til leje i Nørresundby i vores guide: Sådan lejer du en lejlighed – de 8 vigtigste trin.

Find en lejlighed i Nørresundby med den rigtige størrelse og indretning

Når du vælger den nye lejlighed du vil leje i Nørresundby, er det væsentligt, at du sørger for, at lejligheden både imødekommer dine nuværende og dine fremtidige behov. Lejligheden skal have en størrelse og rumfordeling, der passer til din nuværende livssituation, samt eventuelle fremtidige ændringer i den tid du har tænkt dig at bo i lejligheden, som f.eks. familieforøgelse, tanker om flytning til udlandet og fremleje mv.

Vær opmærksom på, at indretningen og planløsningen kan have en markant indflydelse på ikke blot det fysiske rum, men også på din daglige livskvalitet. De rette rammer kan gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig godt tilpas. Så tag også i betragtning hvilke indretningsmuligheder du vil have, når du flytter ind i lejligheden.

Du kan finde mere inspiration til, hvordan du indretter din lejlighed i vores guide: 12 trin til at indrette din lejlighed - skab et hjem, der komplementerer din livsstil.

Brug din sunde fornuft, når du søger lejlighed til leje i Nørresundby

Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Få altid juridisk hjælp til gennemsyn af din lejekontrakt, før du skriver under. Få en besigtigelse af boligen, tjek udlejerens baggrund og få dokumentation for udlejerens ret til at udleje boligen, inden du underskriver eller overfører penge til udlejeren. Vigtigst af alt: Brug din sunde fornuft.

Vi har samlet en række tips om hvad du skal være opmærksom på i denne guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig.

Flytning til ny lejlighed i Nørresundby

Når du har besluttet dig for at flytte til en ny lejlighed i Nørresundby, skal du i gang med at organisere selve flytteprocessen fra den nuværende bolig til den nye lejlighed. Der er mange ting du skal holde styr på under flytningen. Vi har udarbejdet denne guide, som vi håber kan være en hjælp til dig: Tjekliste til flytning til lejlighed.

Udlejning af lejlighed i Nørresundby

Har du ledige lejligheder i Nørresundby, som du vil udleje, eller en lejlighed du vil fremleje, kan du finde din nye lejer via Boligdeal.dk, som er en Danmarks førende online platforme for udlejning af private boliger, og vi bruges af både ejendomsadministratorer, ejendomsselskaber, boligmæglere, boligforeninger og andre som ønsker at udleje ledige lejligheder.

Når du annoncerer din ledige lejlighed på Boligdeal.dk, bliver den eksponeret for et bredt udsnit af lejere. Vores lejere spænder fra studerende og nyuddannede til små familier og ældre par, der søger nye hjem.

Hvis du har en ledig lejelejlighed til leje i Nørresundby kan du altid oprette en boligannonce direkte her. Du kan også aktivt søge efter potentielle lejere her. Derudover er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på support@boligdeal.dk for en hurtig dialog. Vi er klar til at assistere dig med gode råd til din udlejning.

Vi har lavet en guide, som beskriver udlejningsprocessen fra A-Z til dig: Udlej din lejlighed via 10 simple trin

Hvad er Nørresundby?

Nørresundby er en bydel i Aalborg som er beliggende på den nordlige side af Limfjorden. Byen har en befolkning på omkring 16.000 indbyggere og er en af de største byer i Aalborg Kommune. Nørresundby er et af de mest attraktive områder i Aalborg, og byen er kendt for sine mange butikker, restauranter og cafeer. Byen har også et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, og der er mange museer og kunstgallerier, som man kan besøge. Byen har også et stort udvalg af kulturelle begivenheder, som man kan deltage i.

Boligsøgning i Nørresundby

Nørresundby er et godt sted at bo, da der er mange forskellige boligtyper at vælge imellem. Der findes både lejligheder, rækkehuse og villaer, og der er også et stort udvalg af forskellige prisklasser. Lejeboliger kan både omfatte lejligheder og huse, og modsat i Aalborg centrum kan det måske være muligt at finde flere kvadratmeter til færre penge.

Vigtige steder i Nørresundby

Hvis man har fløjet til Aalborg har man også været i Nørresundby, det skyldes, at Aalborg lufthavn er beliggende i den vestlige del af denne bydel. Modsat lufthavnen finder man Nørre Uttrup i den østlige del af Nørresundby, her finder man adskillige institutioner samt samlepunktet for motorvej og hovedveje der går i hver sin nordlige retning. Midt i mellem finder man Vikingemuseet Lindholm Høje, som er et populært sted at besøge som turist i byen.

Transport i Nørresundby

Der er flere forskellige transportmuligheder i Nørresundby. Man kan tage bussen, som kører til alle dele af byen. Derudover er der også togforbindelser til Aalborg og andre byer i området. Endelig er der også cykelstier, som gør det muligt at komme rundt i byen på en billig og miljøvenlig måde. Hvis man foretrækker bilen er Nørresundby knudepunkt for adskillige vejforbindelser, da det er herfra de to eneste broer over Limfjorden i forbindelse til Aalborg findes.