Værelse i Svebølle

Find et ledigt værelse i Svebølle på listen herunder med værelser i Svebølle. Vi har samlet næsten alle ledige værelser i Svebølle, så hvis du leder efter et ledigt værelse i Svebølle, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelse i Svebølle.

Søger du leje eller salg?Leje/køb
Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
1 boliger fundet

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige værelser i Svebølle over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige værelser i Svebølle over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige værelser i Svebølle på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værelser i Svebølle der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værelser i Svebølle der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Svebølle over tid, samlet statistik over nye værelser i Svebølle over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Svebølle over tid,samlet statistik over alle udbudte værelser til salg i Svebølle over tid, samlet statistik over nye værelser til salg i Svebølle over tid, samlet statistik over solgte værelser i Svebølle over tid.

Dato Alle udbudte værelser Nye udbudte værelser Udlejede og solgte værelser
24. juni 2024 1 0 0
23. juni 2024 1 0 0
22. juni 2024 1 0 0
21. juni 2024 1 0 0
20. juni 2024 1 0 0
19. juni 2024 1 0 0
18. juni 2024 1 0 0
17. juni 2024 1 0 0
16. juni 2024 1 0 0
15. juni 2024 1 1 1
14. juni 2024 1 0 0

Statistik over udbuddet af værelser i Svebølle

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige værelser i Svebølle over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Svebølle over tid, samlet statistik over nye værelser i Svebølle over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Svebølle over tid, samlet statistik over alle udbudte værelser til salg i Svebølle over tid, samlet statistik over nye værelser til salg i Svebølle over tid, samlet statistik over solgte værelser i Svebølle over tid.

Værelser
Antal ledige boliger 1
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 152

Få overblik over ledige værelser i Svebølle

Når du leder efter din nye værelser i Svebølle er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige værelser i Svebølle. Boligdeal.dk giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde en værelse, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Du kan se værelse til leje i Svebølle direkte på Boligdeal.dk.

Boligdeal.dk giver dig direkte adgang til et bredt udvalg af ledige værelser, uanset om du søger værelser til en stor eller lille familie, møbleret eller umøbleret, i en stor eller lille by osv.

Du kan let filtrere din søgning og dermed få en oversigt over værelser, der opfylder dine kriterier. Du kan også oprette en gratis automatisk søgeagent til værelser, der sender dig en mail, hver gang der udbydes nye værelser, der matcher dine ønsker og behov. På den måde sparer du tid og kan samtidig kontakte udbyderen hurtigt og som en af de første, hvis du vil have mere information om en værelse.