Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Værelse i Odense V

Find et ledigt værelse i Odense V på listen herunder med værelser i Odense V. Vi har samlet næsten alle ledige værelser i Odense V, så hvis du leder efter et ledigt værelse i Odense V, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelse i Odense V.

Få besked om nye værelser i Odense V

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående boliger, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Statistik over udviklingen i ledige værelser i Odense V over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige værelser i Odense V over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige værelser i Odense V på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værelser i Odense V der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værelser i Odense V der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Odense V over tid, samlet statistik over nye værelser i Odense V over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Odense V over tid,samlet statistik over alle udbudte værelser til salg i Odense V over tid, samlet statistik over nye værelser til salg i Odense V over tid, samlet statistik over solgte værelser i Odense V over tid.

Dato Alle udbudte værelser Nye udbudte værelser Udlejede og solgte værelser
15. september 2023 1 0 0
14. september 2023 1 1 1
13. september 2023 1 0 0

Statistik over udbuddet af værelser i Odense V

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige værelser i Odense V over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte værelser i Odense V over tid, samlet statistik over nye værelser i Odense V over tid, samlet statistik over udlejede værelser i Odense V over tid, samlet statistik over alle udbudte værelser til salg i Odense V over tid, samlet statistik over nye værelser til salg i Odense V over tid, samlet statistik over solgte værelser i Odense V over tid.

Værelser
Antal ledige boliger 0
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 0

Ofte stillede spørgsmål

Værd at vide når du søger værelse i Odense V

Odense V er en bydel af Odense som ligger vest for bymidten og grænser op til Odense Universitetshospital og Odense Zoo. Bydelen består hovedsageligt af Højstrup, hvor størstedelen af bydelens borgere bor. Odense V har et bredt boligmarked, og modsat Odense C består Odense V primært af boliger som villaer og landejendomme. Man kan derfor søge en mægler her på kortet for at få finde mere plads eller måske blot gå fra lejlighed til hus uden at gå på kompromis med at ville bo i byen.

Boligsøgning i Odense V

Hvis du leder efter et nyt sted at bo, er Odense V et godt sted at starte. Dette kvarter er et af de mest populære boligområder i Odense, og det er ikke uden grund. Her er der nemlig et stort udvalg af boliger, der passer til enhver smag og økonomi, om end man leder efter hus eller lejlighed, og salg og leje.

Odense V er et af de ældste kvarterer i Odense, og det er kendt for sine smukke gamle bygninger. Her finder du et stort udvalg af lejligheder, rækkehuse og villaer, der alle er kendetegnet ved deres karakteristiske arkitektur.

Vigtige steder i Odense V?

Odense V består som nævnt ovenfor primært af Højstrup og Bolbro, men rækker helt ud til Ejlstrup.

Udover blot byer finder man også lokationer som Elmelund Skov, Odense Eventyr Golf og Bolbro Parken hvor det er muligt for bydelens borgere at bevæge sig og motionere i grønne omgivelser.

En af de mere trafikerede dele af Odense V er Middelfartsvej, her går al trafik som ikke er kommet via motorvejen forbi, hvis den enten skal mod vest eller kommer vestfra. Vejen her krydser lige gennem Stegsted og Bolbro.

Transport i Odense V

Apropos trafikerede veje som Middelfartsvej er der gode transportmuligheder i Odense V.

Der er flere buslinjer, der kører gennem bydelen, hvis man er mere til at motionere sig fra a til b er der er flere cykelstier, der forbinder Odense V med andre dele af byen.

Der er også et stort antal offentlige parkeringspladser, som gør det nemt at komme til og fra Odense V.

Der er også en række taxier, der kører gennem bydelen, og der er også en række selvkørende biler, der kører gennem bydelen.

Alt i alt er der mange transportmuligheder i Odense V, og det gør det nemt at komme til og fra bydelen.

Veje med ledige boliger i Odense V
Information om kommunen