Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Værelser i Odense SV

Find et værelse til leje i Odense SV på listen herunder med værelser til leje i Odense SV. Vi har samlet næsten alle værelser i Odense SV, så hvis du leder efter et værelse i Odense SV, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelser til leje i Odense SV.

Lav en boligagent for dit nye værelse her

1 boliger fundet

Hvad er et værelse til leje?

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Det kan være et værelse i en lejlighed eller hus, eller i en ejendom der udelukkende har værelser som fx et kollegium eller en lejlighed indrettet til klubværelser. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og du vil typisk fremleje et værelse til leje for en bestemt periode, som kan være fra et par dage til flere måneder.

Når du lejer et værelse, skal du typisk betale et depositum og en månedlig leje. Depositummet er en sikkerhed for ejeren, hvis du ikke betaler din leje. Du skal også sørge for at betale for alle dine omkostninger, herunder vand, el, gas og andre tjenester.

Når du bor til leje i et værelse, skal du også sørge for at overholde alle regler og love, der gælder for lejemålet. Det kan være regler om støj, rengøring og andre forhold. Det er også vigtigt, at du overholder specifikke regler, der gælder for din leje af værelset, såsom at holde værelset rent og ryddeligt.

Værelser til leje i Odense SV

Hvis du søger værelser til leje i Odense SV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye værelser til leje i Odense SV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter værelser til leje i Odense SV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter værelser til leje i Odense SV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type værelse til leje i Odense SV, du præcist søger. Der findes alle typer værelser til leje i Odense SV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Odense SV, lejligheder til leje i Odense SV, værelser til leje i Odense SV, huse til leje i Odense SV, villaer til leje i Odense SV, rækkehuse til leje i Odense SV eller studieboliger til leje i Odense SV.

Vi har stort set alle typer værelser: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du et værelse i Odense SV

Har du brug for hjælp til at finde et værelse i Odense SV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Odense SV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte værelse i Odense SV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal værelset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense SV skal beliggenheden være - skal værelset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal værelset være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal værelset ligge på? skal værelset ligge i naturskønne omgivelser? Skal værelset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter et værelse i Odense SV

Der er mange gode hjemmesider med ledige værelser til leje, hvor du kan søge efter værelser i Odense SV.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links: ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige værelse til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer værelser på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Odense SV. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Odense SV, kan du gøre det via disse links:  Bolig i Odense SV, lejebolig i Odense SV, lejlighed i Odense SV, værelse i Odense SV, lejelejlighed i Odense SV, hus i Odense SV, studiebolig i Odense SV, villa i Odense SV, rækkehus i Odense SV, roomie i Odense SV, boliger i Odense SV, lejeboliger i Odense SV, lejligheder i Odense SV, værelser i Odense SV, lejelejligheder i Odense SV, studieboliger i Odense SV, villaer i Odense SV, rækkehuse i Odense SV, huse i Odense SV, bolig til leje i Odense SV, lejlighed til leje i Odense SV, værelse til leje i Odense SV, hus til leje i Odense SV, villa til leje i Odense SV, rækkehus til leje i Odense SV, studiebolig til leje i Odense SV, boliger til leje i Odense SV, lejligheder til leje i Odense SV, værelser til leje i Odense SV, huse til leje i Odense SV, villaer til leje i Odense SV, rækkehuse til leje i Odense SV, studieboliger til leje i Odense SV, ledige boliger i Odense SV, ledige lejeboliger i Odense SV, ledige lejligheder i Odense SV, ledige værelser i Odense SV, ledige lejelejligheder i Odense SV, ledige studieboliger i Odense SV, ledige villaer i Odense SV, ledige rækkehuse i Odense SV, boligportal Odense SV, boligportalen Odense SV, roommate i Odense SV og ledige huse i Odense SV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et værelse i Odense SV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje værelset. Du kan også bede om at få en fremvisning af værelset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye værelse i Odense SV, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i værelset, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje værelset. Hvis udlejeren vil udleje et værelse, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på værelset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold:

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende værelse.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har fået værelset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye værelse. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Værelse i Odense SV

Hvis du søger et værelse i Odense SV, bør du starte din værelsesøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find dit nye værelse i Odense SV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et bestemt type værelse i Odense SV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter et nyt værelse i Odense SV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type værelse i Odense SV, du præcist søger. Der findes alle typer værelser i Odense SV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger  bolig i Odense SV, lejebolig i Odense SV, lejlighed i Odense SV, værelse i Odense SV, lejelejlighed i Odense SV, studiebolig i Odense SV, villa i Odense SV, rækkehus i Odense SV eller hus i Odense SV.

Vi har stort set alle typer værelser: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig værelseleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værelser i Odense SV

Hvis du søger værelser i Odense SV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye værelser i Odense SV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter værelser i Odense SV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter værelser i Odense SV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke type værelser i Odense SV, du præcist søger. Der findes alle typer værelser i Odense SV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Odense SV, lejeboliger i Odense SV, lejligheder i Odense SV, værelser i Odense SV, lejelejligheder i Odense SV, studieboliger i Odense SV, villaer i Odense SV, rækkehuse i Odense SV eller huse i Odense SV.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værelse til leje i Odense SV

Hvis du søger et værelse til leje i Odense SV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find et nyt værelse til leje i Odense SV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et værelse til leje i Odense SV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter et værelse til leje i Odense SV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type værelse til leje i Odense SV, du præcist søger. Der findes alle typer værelser til leje i Odense SV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Odense SV, lejlighed til leje i Odense SV, værelse til leje i Odense SV, hus til leje i Odense SV, villa til leje i Odense SV, rækkehus til leje i Odense SV eller studiebolig til leje i Odense SV.

Ledige værelser i Odense SV

Hvis du søger ledige værelser i Odense SV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige værelser i Odense SV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige værelser i Odense SV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter ledige værelser i Odense SV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige værelser i Odense SV, du præcist søger. Der findes alle typer ledige værelser i Odense SV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger  ledige boliger i Odense SV, ledige lejeboliger i Odense SV, ledige lejligheder i Odense SV, ledige værelser i Odense SV, ledige lejelejligheder i Odense SV, ledige studieboliger i Odense SV, ledige villaer i Odense SV, ledige rækkehuse i Odense SV eller ledige huse i Odense SV.

Studiebolig i Odense SV

Hvis du søger en studiebolig i Odense SV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en studiebolig til leje i Odense SV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter stuieboliger i Odense SV til en bestemt pris, kan du bruge søgefilteret til at sortere studieboligerne, så du ser de mest relevante studieboliger først.

Når du leder efter en studiebolig til leje i Odense SV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type studiebolig i Odense SV, du præcist søger. Der findes alle typer bolig i Odense SV, og du kan med fordel anvende os når du søger studiebolig i Odense SV.

Roomie i Odense SV

Hvis du søger en roomie i Odense SV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find udlejere i Odense SV der søger roomies ved at kigge på listen oven for. Hvis du selv leder efter en roomie i Odense SV, så klik her for at se boligsøgere der søger værelse til leje i Odense SV.

Når du leder efter en roomie i Odense SV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type roomie i Odense SV, du præcist søger.

Find en roommate i Odense SV

Hvis du søger en roommate i Odense SV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find udlejere i Odense SV der søger roommates ved at kigge på listen oven for. Hvis du selv leder efter en roommate i Odense SV, så klik her for at se boligsøgere der søger værelse til leje i Odense SV.

Når du leder efter en roommate i Odense SV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type roommate i Odense SV, du præcist søger.

 

Hvad er Odense SV?

Odense SV er den sydvestlige del af Odense, Danmarks tredje største by. Det er en af de ældste bydele i Odense og har en lang historie. Bydelen er kendt for sine mange smukke gader og huse, der har et meget karakteristisk præg. 5250 Odense SV byder hvilken som velkommen, uanset om man er den store familie eller karrierebevidst enlig. Odense SV har adresser og boliger til salg til enhver type der søger.

Boligsøgning i Odense SV

Som sag er der boliger til enhver, om end man leder efter salg eller lejeboliger. Her er flere ledige huse til salg, værelser til leje eller lejelejligheder. Odense SV er et godt sted at bo, da det er et trygt og roligt område. Det er også et godt sted at bo, da det er tæt på centrum af Odense.

Vigtige steder i Odense SV

Bydelen omfatter byer som Dalum, Dyrup, Bellinge og de mindre befolkede som Brændekilde og Holmstrup. Der er også et godt udvalg af skoler, børnehaver og andre offentlige institutioner. Man finder også Odense Zoo og Den Fynske Landsby på grænsen til Odense SV. Derudover er Scandic Odense beliggende ved E20 motorvejen og Assensvej.

Transport i Odense SV

Der er flere offentlige transportmuligheder i Odense SV. Der er buslinjer, der forbinder bydelen med resten af Odense og omegn. Der er også togstationer i bydelen, som forbinder Odense SV med resten af Danmark. Der er også mange cykelstier, som gør det nemt at komme rundt i bydelen.

Veje med ledige boliger i Odense SV
Information om kommunen