Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Rækkehus i Odense SØ (3 værelser)

Find et rækkehus i Odense SØ på listen herunder med ledige rækkehuse i Odense SØ. Vi har samlet næsten alle ledige rækkehuse i Odense SØ, så hvis du leder efter et rækkehus i Odense SØ, er du kommet til det rigtige sted. Find dit nye rækkehus i Odense SØ her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus i Odense SØ.

Få besked om nye rækkehuse i Odense SØ

4 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse i Odense SØ over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige rækkehuse i Odense SØ over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige rækkehuse i Odense SØ på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Odense SØ der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Odense SØ der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Odense SØ over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Odense SØ over tid,samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Odense SØ over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Odense SØ over tid.

Dato Alle udbudte rækkehuse Nye udbudte rækkehuse Udlejede og solgte rækkehuse
29. september 2023 23 0 0
28. september 2023 23 0 0
27. september 2023 23 1 1
26. september 2023 23 1 0
25. september 2023 22 0 0
24. september 2023 22 0 0
23. september 2023 22 0 0
22. september 2023 22 0 0
21. september 2023 22 0 0
20. september 2023 22 1 2
19. september 2023 23 6 6
18. september 2023 23 6 0
17. september 2023 17 0 1
16. september 2023 18 0 0
15. september 2023 18 0 0
14. september 2023 18 0 0
13. september 2023 18 0 0
12. september 2023 18 0 0
11. september 2023 18 0 0
10. september 2023 18 0 0
9. september 2023 18 0 0
8. september 2023 18 0 0
7. september 2023 18 0 0
6. september 2023 18 0 0
5. september 2023 18 0 1
4. september 2023 19 0 0
3. september 2023 19 0 0
2. september 2023 19 0 0
1. september 2023 19 0 0
31. august 2023 19 0 0
30. august 2023 19 0 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse i Odense SØ

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige rækkehuse i Odense SØ over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Odense SØ over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Odense SØ over tid, samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Odense SØ over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Odense SØ over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Odense SØ over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 23
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 2.140

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et rækkehus?

Et rækkehus er en type bolig, der består af to eller flere boliger med egen have, der er sammenbyggede. Rækkehuse er ofte bygget i rækker, hvor hver bolig har en egen indgang og et lille udendørsareal. Rækkehuse er ofte en god løsning for dem, der ønsker et hus, men ikke har plads til et stort hus.

Der er mange fordele ved at bo i et rækkehus. Det er ofte billigere at leje et rækkehus end et almindeligt hus. Det er typisk lettere at vedligeholde et rækkehus end et almindeligt hus. Desuden er det ofte lettere at finde et rækkehus til leje end et almindeligt hus til leje.

Der er dog også ulemper ved at bo i et rækkehus. Eksempelvis er der mindre plads i et rækkehus end i en villa. Desuden er det ofte sværere at ændre på indretningen af et rækkehus, da det kræver samtykke fra alle de andre beboere.

Guide: Sådan finder du et rækkehus i Odense SØ

Har du brug for hjælp til at finde et rækkehus i Odense SØ? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Odense SØ. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte rækkehus i Odense SØ!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal rækkehuset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense SØ skal beliggenheden være - skal rækkehuset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal rækkehuset have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Skal rækkehuset ligge i urbane eller naturskønne omgivelser? Skal rækkehuset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav.

2. Søg på nettet efter et rækkehus i Odense SØ

Der er mange gode hjemmesider med ledige rækkehuse til leje, hvor du kan søge efter rækkehus i Odense SØ.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige rækkehus til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer rækkehuse på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Odense SØ. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et rækkehus i Odense SØ, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje rækkehuset. Du kan også bede om at få en fremvisning af rækkehuset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få kontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye rækkehus i Odense SØ, skal du underskrive en kontrakt. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En rækkehuslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om rækkehuslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i rækkehuset, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje rækkehuset. Hvis udlejeren vil udleje et rækkehus, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på rækkehuset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 1-3 måneders leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende rækkehus.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har fået rækkehuset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye rækkehus. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter rækkehus i Odense SØ

Når du leder efter et nyt rækkehus til leje i Odense SØ, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type rækkehus i Odense SØ, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse i Odense SØ, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer rækkehuse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Hvad er Odense SØ?

Odense SØ er den sydøstlige del af Odense. 5220 Odense sø er et af de mest populære boligområder i Odense. Her finder man både byområder som Blangstedgård og Holluf-områderne. Odense SØ omfatter både bebyggede byområder med gode transportforbindelser, men også en masse åbne naturområder, blandt andet ved Hollufgård Park og Sanderumgaard.

Boligsøgning i Odense SØ?

Odense SØ er et populært område at bo i, og der er derfor mange boliger til salg. Det er muligt at finde både lejligheder, villaer og rækkehuse til salg i området. Der er også mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag. Det er også muligt at finde andelsboliger og ældreboliger i området.

Vigtige steder i Odense SØ?

Odense SØ har et virvar af motorvej, hovedveje og lignende, det er blandt andet her, man kører gennem når man kører fra Sjælland til Jylland, eller modsat, via E20 motorveje. Derudover ligger hovedvejene Østre Ringvej og Ørbækvej som forbinder bydelen med Odense NØ og Odense C. Niels Bohrs Alle er en vej som går fra øst og gennem Odense SØ til Odense M.

Transport i Odense SØ

Odense SØ er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer som kører gennem området, og der er også en togstation, som gør det muligt at komme til og fra Odense SØ. Det er også muligt at komme til og fra Odense SØ med cykel, da der er flere cykelstier i området.

Veje med ledige boliger i Odense SØ
Information om kommunen