Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Rækkehus i Middelfart (5 værelser)

Find et rækkehus i Middelfart på listen herunder med ledige rækkehuse i Middelfart. Vi har samlet næsten alle ledige rækkehuse i Middelfart, så hvis du leder efter et rækkehus i Middelfart, er du kommet til det rigtige sted. Find dit nye rækkehus i Middelfart her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus i Middelfart.

Få besked om nye rækkehuse i Middelfart

1 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse i Middelfart over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige rækkehuse i Middelfart over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige rækkehuse i Middelfart på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Middelfart der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Middelfart der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Middelfart over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Middelfart over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Middelfart over tid,samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Middelfart over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Middelfart over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Middelfart over tid.

Dato Alle udbudte rækkehuse Nye udbudte rækkehuse Udlejede og solgte rækkehuse
30. september 2023 27 1 1
29. september 2023 27 1 0
28. september 2023 26 1 2
27. september 2023 27 1 0
26. september 2023 26 0 0
25. september 2023 26 0 0
24. september 2023 26 1 1
23. september 2023 26 5 0
22. september 2023 21 0 5
21. september 2023 26 0 0
20. september 2023 26 1 1
19. september 2023 26 1 1
18. september 2023 26 0 0
17. september 2023 26 0 0
16. september 2023 26 1 1
15. september 2023 26 1 0
14. september 2023 25 0 0
13. september 2023 25 1 2
12. september 2023 26 0 0
11. september 2023 26 0 0
10. september 2023 26 0 0
9. september 2023 26 1 1
8. september 2023 26 0 1
7. september 2023 27 0 0
6. september 2023 27 1 4
5. september 2023 30 0 1
4. september 2023 31 0 3
3. september 2023 34 0 0
2. september 2023 34 1 2
1. september 2023 35 1 1
31. august 2023 35 0 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse i Middelfart

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige rækkehuse i Middelfart over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Middelfart over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Middelfart over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Middelfart over tid, samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Middelfart over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Middelfart over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Middelfart over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 27
Antal nye boliger siden i går 1
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 1
Ledige m2 i alt 2.983

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et rækkehus?

Et rækkehus er en type bolig, der består af to eller flere boliger med egen have, der er sammenbyggede. Rækkehuse er ofte bygget i rækker, hvor hver bolig har en egen indgang og et lille udendørsareal. Rækkehuse er ofte en god løsning for dem, der ønsker et hus, men ikke har plads til et stort hus.

Der er mange fordele ved at bo i et rækkehus. Det er ofte billigere at leje et rækkehus end et almindeligt hus. Det er typisk lettere at vedligeholde et rækkehus end et almindeligt hus. Desuden er det ofte lettere at finde et rækkehus til leje end et almindeligt hus til leje.

Der er dog også ulemper ved at bo i et rækkehus. Eksempelvis er der mindre plads i et rækkehus end i en villa. Desuden er det ofte sværere at ændre på indretningen af et rækkehus, da det kræver samtykke fra alle de andre beboere.

Guide: Sådan finder du et rækkehus i Middelfart

Har du brug for hjælp til at finde et rækkehus i Middelfart? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Middelfart. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte rækkehus i Middelfart!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal rækkehuset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Middelfart skal beliggenheden være - skal rækkehuset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal rækkehuset have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Skal rækkehuset ligge i urbane eller naturskønne omgivelser? Skal rækkehuset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav.

2. Søg på nettet efter et rækkehus i Middelfart

Der er mange gode hjemmesider med ledige rækkehuse til leje, hvor du kan søge efter rækkehus i Middelfart.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige rækkehus til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer rækkehuse på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Middelfart. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et rækkehus i Middelfart, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje rækkehuset. Du kan også bede om at få en fremvisning af rækkehuset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få kontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye rækkehus i Middelfart, skal du underskrive en kontrakt. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En rækkehuslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om rækkehuslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i rækkehuset, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje rækkehuset. Hvis udlejeren vil udleje et rækkehus, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på rækkehuset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 1-3 måneders leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende rækkehus.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har fået rækkehuset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye rækkehus. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter rækkehus i Middelfart

Når du leder efter et nyt rækkehus til leje i Middelfart, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type rækkehus i Middelfart, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse i Middelfart, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer rækkehuse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værd at vide når du søger rækkehus i Middelfart

Middelfart ligger på Østfyn. Byen ligger mellem Lillebæltsbroen og Den Gamle Lillebæltsbro, ved Lillebælts smalleste sted. Byens navn stammer fra ’melfar’, som betyder ”farvandet man rejser mellem”, hvilket selvfølgelig hentyder til færgefarten ved Middelfart. Byen nævnes første gang i Kong Valdemars Jordebog i 1200-tallet. Stormanden Niels Bugge blev i 1358 myrdet i Middelfart efter et besøg hos Kong Valdemar Atterdag, og alle byens beboere blev straffet af kongen, som idømte dem, at betale stor bod til kongen hvert år i evig tid. Dette varede helt ind til 1874. Pga. Middelfarts centrale placering med overfart til Jylland, har Middelfart været udsat for mange angreb, bl.a. under Grevens Fejde, Sverigeskrigene og krigene mod tyskerne i 1848 og 1864. Byen har været under stor udvikling siden opførelsen af den første lillebæltsbro i 1935, og har holdt fast i denne udvikling selvom opførelsen af den nye lillebæltsbro i 1970 leder trafikken udenom byen.

Middelfart har 14.781 beboere. Kommunen udgør et areal på 299,93 km2.

Veje med ledige boliger i Middelfart
Information om kommunen