Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Rækkehus i Hørsholm

Find et rækkehus i Hørsholm på listen herunder med ledige rækkehuse i Hørsholm. Vi har samlet næsten alle ledige rækkehuse i Hørsholm, så hvis du leder efter et rækkehus i Hørsholm, er du kommet til det rigtige sted. Find dit nye rækkehus i Hørsholm her. God fornøjelse. Mere info om rækkehus i Hørsholm.

Få besked om nye rækkehuse i Hørsholm

30 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste
1 2

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse i Hørsholm over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige rækkehuse i Hørsholm over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige rækkehuse i Hørsholm på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Hørsholm der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Hørsholm der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Hørsholm over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Hørsholm over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Hørsholm over tid,samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Hørsholm over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Hørsholm over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Hørsholm over tid.

Dato Alle udbudte rækkehuse Nye udbudte rækkehuse Udlejede og solgte rækkehuse
1. oktober 2023 30 0 0
30. september 2023 30 0 1
29. september 2023 31 0 0
28. september 2023 31 0 0
27. september 2023 31 0 2
26. september 2023 33 0 0
25. september 2023 33 0 0
24. september 2023 33 2 2
23. september 2023 33 2 0
22. september 2023 31 0 1
21. september 2023 32 1 0
20. september 2023 31 1 0
19. september 2023 30 2 2
18. september 2023 30 0 0
17. september 2023 30 0 0
16. september 2023 30 0 0
15. september 2023 30 1 0
14. september 2023 29 0 0
13. september 2023 29 1 1
12. september 2023 29 1 0
11. september 2023 28 1 0
10. september 2023 27 0 0
9. september 2023 27 0 0
8. september 2023 27 0 1
7. september 2023 28 0 0
6. september 2023 28 1 0
5. september 2023 27 0 0
4. september 2023 27 0 0
3. september 2023 27 1 1
2. september 2023 27 0 0
1. september 2023 27 0 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse i Hørsholm

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige rækkehuse i Hørsholm over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Hørsholm over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Hørsholm over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Hørsholm over tid, samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Hørsholm over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Hørsholm over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Hørsholm over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 30
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 3.455

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et rækkehus?

Et rækkehus er en type bolig, der består af to eller flere boliger med egen have, der er sammenbyggede. Rækkehuse er ofte bygget i rækker, hvor hver bolig har en egen indgang og et lille udendørsareal. Rækkehuse er ofte en god løsning for dem, der ønsker et hus, men ikke har plads til et stort hus.

Der er mange fordele ved at bo i et rækkehus. Det er ofte billigere at leje et rækkehus end et almindeligt hus. Det er typisk lettere at vedligeholde et rækkehus end et almindeligt hus. Desuden er det ofte lettere at finde et rækkehus til leje end et almindeligt hus til leje.

Der er dog også ulemper ved at bo i et rækkehus. Eksempelvis er der mindre plads i et rækkehus end i en villa. Desuden er det ofte sværere at ændre på indretningen af et rækkehus, da det kræver samtykke fra alle de andre beboere.

Guide: Sådan finder du et rækkehus i Hørsholm

Har du brug for hjælp til at finde et rækkehus i Hørsholm? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Hørsholm. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte rækkehus i Hørsholm!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal rækkehuset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Hørsholm skal beliggenheden være - skal rækkehuset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal rækkehuset have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Skal rækkehuset ligge i urbane eller naturskønne omgivelser? Skal rækkehuset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav.

2. Søg på nettet efter et rækkehus i Hørsholm

Der er mange gode hjemmesider med ledige rækkehuse til leje, hvor du kan søge efter rækkehus i Hørsholm.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige rækkehus til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer rækkehuse på Boligdeal.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Hørsholm. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et rækkehus i Hørsholm, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje rækkehuset. Du kan også bede om at få en fremvisning af rækkehuset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få kontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye rækkehus i Hørsholm, skal du underskrive en kontrakt. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En rækkehuslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om rækkehuslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i rækkehuset, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje rækkehuset. Hvis udlejeren vil udleje et rækkehus, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på rækkehuset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 1-3 måneders leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende rækkehus.

- Overfør aldrig depositum/husleje for rækkehuset, før du har fået rækkehuset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye rækkehus. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter rækkehus i Hørsholm

Når du leder efter et nyt rækkehus til leje i Hørsholm, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type rækkehus i Hørsholm, du præcist søger. Der findes alle typer rækkehuse i Hørsholm, og du kan med fordel anvende os.

Vi har stort set alle typer rækkehuse: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værd at vide når du søger rækkehus i Hørsholm

Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!

Veje med ledige boliger i Hørsholm
Information om kommunen