Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Villa til salg, Kolding

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 1437383
  • Villa
  • 123 m2
  • 750 m2
  • 8
  • 2.685.000 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 29 kr. for de første 2 dage og herefter 298 kr. per 28 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...

123 m2 villa til salg i 6000 Kolding

Flyt ind i et hjem velegnet til en stor familie i dejlige Bramdrupdam, Kolding kommune.

Denne familiebolig er på 123 m2 med stor tilhørende grund, hvor børnene kan slå sig løs. Boligen er sidst renoveret i 2012, hvortil blandt andet køkken og badeværelse er blevet sat i stand.

Til familieboligen er der også en stor garage på i alt 31 m2 med plads til 2 biler og opbevaring af haveredskaber. Fra garagen er der direkte indgang til huset, så du slipper for at bevæge dig ud i kulden på de mørke vinterdage.

Boligen ligger i et meget familievenligt område med folkeskole i blot 5 minutters gåafstand. Hertil byder Kolding kommune også på flere uddannelsesmuligheder fra gymnasiale uddannelser og mange forskellige videregående uddannelser. Tæt på ejendommen er der gode muligheder for indkøb, hvor der både er Fakta og Netto, så du har altid mulighed for at fylde køleskabet. Når shoppelysten byder sig, har du Kolding Storcenter indenfor 5 minutters kørsel.

I sommerdagene har du gode muligheder for at nyde altanen og den overdækkede terrasse, hvor du kan sidde og nyde et forfriskende glas rosévin eller en kold øl. Boligen ligger i et meget vindstille område, og man kan derfor nyde solen på terrassen uden at blive blæst omkuld.

Bramdrupdam er en dejlig lille bydel, hvor naboerne er flinke og imødekommende, bageren hilser altid pænt, og den lokale stemning er ikke til at tage fejl af. Den nærtliggende skov gør, at det ikke er et særsyn, hvis der pludseligt går et rådyr rundt i haven.

Har du ikke selv bil, er der gode transportmuligheder med bybus rundt i Kolding og togforbindelser til de andre byer, så der nemt kan pendles til f.eks. arbejde, uddannelse eller fritidsinteresser.

Hvis du overtager denne familiebolig, har du gode muligheder for at spare på udgifterne. Ejendommen er velisoleret, og derfor slipper du for en høj varmeregning. Du har også et pillefyr, der kan hjælpe på de koldeste dage, hvor du kan side og hygge inde i varmen med din familie.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 29 kr. for de første 2 dage og herefter 298 kr. per 28 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Kolding kommune - klik her for mere info.