Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til salg i Odense C

Du har søgt efter Værelser til salg i Odense C.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værelser til salg i Odense C.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Odense C. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Odense C

I Odense Centrum opleves en hyggelig stemning, grundet de gamle bindingsværkshuse og små snørklede gader.  Odense har meget at byde på når det kommer til shopping, og kan prale af at have en af de længste gågader med butikker i landet. Desuden er det i dette område at H.C. Andersen er opvokset, og det er den dag i dag stadig muligt at besøge hans hjem.

Odense C er den centrale del af byen, med Kongensgade som den vigtigste gade indenfor shopping. Der er ikke mere end ca. 3 km til vandet, og ikke langt fra skov og natur.

 

Find værelse til salg i Odense C på Boligdeal.dk

Søger du værelse til salg i Odense C, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til salg i Odense C . Du kan se de aktuelle værelser til salg i Odense C herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense C end værelse til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til salg i Odense C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Odense C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Odense C der matcher dine søgekriterier.