Rapportér

Lejlighed til salg, Roskilde, Kongebakken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1452952
  • Lejlighed
  • 86 m2
  • 3
  • 2.295.000 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

lys og indbydende 3v’er med altan

nu kan du se nærmere på denne treværelses lejlighed, som bryster sig af en pragtfuld placering i et roligt og fredeligt område. prikken over i’et er den sydvestvendte altan og muligheden for at genetablere de to stuer en suite, hvor lyset kan flyde frit mellem de to rum.

dit kommende hjem findes på anden sal, og du bliver samtidig en del af en velfungerende ejerforening, hvor der er et fantastisk naboskab blandt beboerne, som jævnligt afholder sociale arrangementer. i sommerhalvåret får du stor glæde af de grønne arealer og den fælles terrasse, ligesom du også får eget kælderrum samt brugsret til vaske/tørrerum.

du overtager et pænt og velholdt hjem, og inden døre fungerer entréen som en fordelingsgang, hvor du kan hænge overtøjet og stille skoene. hjerterummet bliver stuen, hvor det brede vinduesparti i endevæggen sørger for at lyset strømmer ubesværet ind. stuen er yderst indretningsvenlig, så du finder dig let til rette med et middagsbord og en hyggelig sofakrog. køkkenet er udført med hvide elementer toppet af en lys bordplade. her er udstyret med gængse hårde hvidevarer og masser af skabsopbevaring til køkkengrejet. her kan du ligeledes placere et mindre spisebord til de hurtige hverdagsretter. videre findes to værelser, der foruden et soveværelse kan indrettes som børneværelse eller kontor, eller det ene kan genetableres som to stuer en suite ved let at fjerne skillevæggen. badeværelset er med badekar og et praktisk vindue til udluftning.

på altanen kan du have et havesæt og nyde solskinsvejret samt den rolige udsigt til træernes toppe.

fra adressen kan den lokale købmand nås til fods, mens de afslappende gåture tilbringes langs stierne i de nærliggende parker. endelig kan vejen til fjorden tilbagelægges på en kort spadseretur, mens en frisk cykeltur leder til togstationen.

ring for en fremvisning af kongebakken 17!
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Roskilde kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Roskilde