Rapportér

Lejlighed til salg, Næstved, Lupinvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1522479
  • Lejlighed
  • 75 m2
  • 1.095.000 kroner
  • 55.000 Kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Flot lejlighed tæt på Næstved Centrum og stationen

Vi glæder os til at byde dig indenfor i denne lækre ejerlejlighed i Næstved, der med en stor lys stue og to gode værelser passer godt til både singlen, parret eller den lille familie.

Boligen er velindrettet og flot moderniseret og tilmed får du en lækker altan med udsigt til grønt område.

Lejligheden er beliggende på 1. sal i en god ejerforening. Indvendigt er den moderniseret med nyere køkken, hvor der er god plads til at venner, børn eller familie kan slå sig ned på barstolen til en hyggelig snak, mens maden tilberedes. Badeværelset er stilrent moderniseret med hvide elementer og flotte lyse klinker på væggene.

Lejligheden har hvide lofter og pæne parketgulve i entrè, stue og værelser, hvilket giver et stilfuldt look, der fuldendes af et fantastisk lysindfald fra stuens store vinduesparti, hvor der er direkte adgang til lejlighedens altan. Vinduer i lejligheden er alu/træ og kan nemt vendes, når de skal rengøres

I lejligheden bydes du velkommen i en møblerbar og rummelig entre. Fra entreèn er der adgang til to gode værelser, stue, badeværelse og køkken. Køkkenet ligger ikke langt fra den store stue, hvor du får god plads til at hygge om venner og familie.

I køkkenet kan du se frem til luksus i form af flot interiør og velintegrerede hårde hvidevarer.

På altanen, der er i stuens fulde længe og vender mod syd/vest, kan solen nydes, mens du kan glæde dig over udsigten til flot grønt område.

Med denne bolig som dit nye hjem, kommer du til at bo dejlig centralt, tæt på både indkøb, institutioner, stationen samt dejlig natur. Derudover er der busstoppested tæt på ejendommen og nem adgang ud af byen i bil, via omfartsvejen. Book allerede i dag en fremvisning... Læs mindre...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Næstved