Rapportér

Lejlighed til salg, Viborg, Øster Teglgårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1292119
  • Lejlighed
  • 132 m2
  • 3
  • 5.295.000 kroner
  • A2010
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

132 m2 lejlighed til salg i 8800 Viborg

På første og anden etage i punkthusene finder du fleksible boliger med mulighed for et ekstra værelse. Som udgangspunkt er indretning med soveværelse og et værelse, men opholdsstuen kan opdeles efter behov.

Boligerne rummer to badeværelser; det ene med direkte adgang fra soveværelse. I forbindelse med køkkenet er indrettet et praktisk bryggers med plads til blandt andet vaskemaskine og tørretumbler. Opholdsstuerne har åben forbindelse til køkken og spisestue. Flere gode vinduespartier skaber dejligt lysindfald og er samtidig disponeret mod udsigten til park og sø. Boligerne har to altaner, således at sol og udsigt kan nydes optimalt.

Når du kommer kørende ad Søndersøvej, vil du møde de tre fine punkthuse, som hæver sig i fire etager og skaber en moderne kontrast til hovedbygning og lade. Foran punkthusene er der udlagt grønne arealer, og under terræn mulighed for at købe egen plads i parkeringskælderen. Det grønne areal foran betyder, at punkthusene er tilpas tilbagetrukket fra vejen og på den måde velintegreret i den øvrige park og bebyggelse. Den buede adgangsvej foran punkthusene skaber god afrunding og afgrænsning til området.

Teglvangen er placeret direkte ved bredden af Søndersø. I dag er Søndersø også knudepunkt for at trække centrum sammen med Overlund og den nye bydel Arnbjerg. På den måde er Teglvangen allerede et centralt hjørne i Viborg.

Selve området omkring det gamle teglværk, der havde sin funktion i anden halvdel af 1800-tallet, er præget af historiens vingesus. Med kig til den smukke og ikoniske Domkirke, de smukke, gamle træer i parken og hovedbygningen, der kan dateres tilbage til 1850’erne, er stemningen nærmest majestætisk og ophøjet. Man mærker straks, at hér har udfoldet sig spændende og passionerede liv; assisteret af fred og ro, skøn natur og æstetik.

På stedet drev storkøbmand, proprietær og rådmand Jens Georg Boye i 1800-tallet landbrug og teglværk. Jens Georg Boye var en lille, energisk mand, som blev kendt som én af sin tids rigeste købmænd i Viborg. Han var tillige rådmand, leder af Viborg Købstads Brand- og politikorps, medlem af en række foreninger, fik tildelt ridderkorset og blev udnævnt til dannebrogsmand. I Viborg bliver man i dag mindet om den driftige købmand Boye, når man spadserer ned ad Boyesgade.

På Teglvangen har også tidligere flydt en kunstnerisk åre. Den – særligt for viborgenserne – kendte kunstmaler og skulptør Lasse Winsløw havde sit virke og sin bopæl på området, hvor Teglvangen nu bliver opført. I en menneskealder har Lasse Winsløw, der blev født i Viborg og siden uddannet på Kunstakademiet i København, været Viborgs maler par excellence. Mange af hans motiver er hentet fra Viborgs gader og stræder, hvis historie han var så fortrolig med og holdt af, fra landskaber og religiøse scener. Lasse Winsløws kone, Gerda Winsløw, havde ligeledes kunstnerisk blod i årerne, som udfoldede sig ved mosaikker og vævede tæpper. Sammen og hver for sig lavede de kunstværker, der blev udstillet rundt omkring i Danmark. Ud over at være maler, grafiker og billedhugger gjorde Lasse Winsløw også sine udfoldelser som digter og debattør. 1966 skrev han formentlig det længste læserbrev i Viborg Folkeblads historie.Kendetegnet for Lasse Winsløw var hans kompromisløse krav til kvalitet.

Med sans og respekt for områdets historie og betydning bygger vi nu – efter mange forberedelser – i Winsløws ånd kombineret med en moderne og yderst stilsikker tilgang. Vi skaber et parklignende miljø med tre skønne punkthuse i tre etager, samtidig med at vi bevarer hovedbygningen og den charmerende lade, hvori der indrettes boliger i to etager. Vores arkitekter har tænkt kreativt og kombineret moderne funktionalitet med den charmerende stil fra den oprindelige arkitektur. Vi mener, at Viborg tænker stort og byder på mangfoldighed og variation i boligområder. Teglvangen bliver en yderst spændende kombination af kunst, kvalitet og høj funktionalitet.

I hvert punkthus er på øverste etage en usædvanlig og unik penthouselejlighed, som kan indrettes efter eget ønske eller følge arkitektens forslag – alt er muligt. Penthouselejlighederne har store terrasser med sol fra morgen til aften. Der er naturligvis elevator, der går direkte fra parkeringskælder til din penthouselejlighed. Så hvis du ønsker at give dig selv den ultimative bolig, finder du den her.

Foruden penthouselejligheden er der seks lejligheder i hvert punkthus. To lejligheder på hver etage. Disse er også indrettet helt optimalt, og alle har dét til fælles, at der er fokuseret omkring opholdsstuerne, så disse er centralt placeret og med den bedste udsigt. Der er naturligvis rummelige altaner/terrasser til alle de skønne lejligheder.

Til alle lejligheder følger disponibelt rum i kælderen. Og i kælderen under punkthusene finder du også ejerforeningens gæsteværelse med eget badværelse samt aktivitetsrum/selskabslokale.

Konceptet for punkthusene er optimering af sol-, lys- og udsigtsforhold i alle lejligheder. Uanset om du ønsker at bo på toppen eller i stueplan, er adgangsforhold og tilgang til fællesarealer de samme. Ønsker du at give dig selv den ultimative bolig, finder du den her.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Viborg