Rapportér

Lejlighed til salg, Hillerød, Allékredsen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1430887
  • Lejlighed
  • 107 m2
  • 4
  • 3.275.000 kroner
  • 165.000 Kroner
  • K
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

107 m2 lejlighed til salg i 3400 Hillerød

Her får du masser af lysindfald og en skøn udsigt!

Lækker lejlighed fra 2017 - beliggende i attraktiv bydel af Hillerød.

Til boligen medfølger egen carport med udhus!

Lejligheden byder på en dejlig lys stue med flot lyst gulv og åbent køkken. Fra stuen er der direkte udgang til en fantastisk altan med en super udsigt! Stuen udemærker sig ved at have masser af lysindfald fra flere vinduespartier. Flot og enkelt køkken holdt i hvide elementer. Når man står og arbejder i køkkenet kan man samtidig nyde udsigten over området. Rummeligt master-soveværelse med walk in closet (pulterrum). Lækkert brusebadeværelse holdt i en enkelt stil med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har her ud over to værelser, hvor der i et ene er opsat et stort skab.

Boligen er beliggende i en velfungerende ejerforening med elevator. Lejligheden opvarmes med fjernvarme og til denne bolig er der egen carport med udhus, som følger med i handlen. Der er desuden fine parkeringsforhold.

Området byder på grønne områder, stor naturlegeplads, boldbane, skønne løberuter og masser af natur i nærheden. Samtidig er der kun få minutter på cykel til Hillerød centrum og Frederiksborg Slot.

Denne lejlighed fremvises af dem, som kender den bedst - nemlig sælgerne. Få en fremvisning ved at kontakte sælgerne på tlf. 40 60 40 13. Spørgsmål kan også rettes til ejendomsmægler Peter Kjær på tlf 29 66 28 14.

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hillerød