Filtrer søgning
m2
 - 
m2

Bolig søges i København SV

Du har søgt efter boligsøgere der søger boliger til leje i København SV .
Filtrer søgerne via filteret til venstre.
Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
Indflytning snarest muligt. Tidsubegrænset. Stille og roligt kvarter. Ligeledes med stille og rolige naboer. 2 eller 3 værelser. Alle hårde hvidevarer i køkkenet (ok med va...
  Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Østerbro, København Nørrebro m.fl.
  Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Østerbro, København Nørrebro m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Østerbro, København Nørrebro m.fl.
  Ønsker blot en bolig mellem 30-60 m2 med Max husleje på 6500,- Er studerende Venlig hilsen, Marcello P
   Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
   Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
   Hi! My name is Elle Patrick, Im a Swedish girl who lives in Malmoe right now. I am looking for an apartment to rent in Copenhagen since I will start a new job there in Sept...
    Jeg søger: Værelse/Studiebolig til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
    Jeg søger: Værelse/Studiebolig til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger: Værelse/Studiebolig til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
    Hej! Jeg er 21 år, og har boet ude siden jeg har været 18. Jeg kommer rigtigt fra Arrhus, men lige nu bor jeg med en veninde i en campingvogn, mens vi arbejder på et brygh...
     Jeg søger: Lejlighed, Værelse/Studiebolig til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Jeg søger: Lejlighed, Værelse/Studiebolig til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl. Jeg søger: Lejlighed, Værelse/Studiebolig til leje i København K, København Vesterbro, Frederiksberg C m.fl.
     Jeg ønsker at finde en bolig med minimum to værelser. Altså stue og soveværelse. Jeg er studerende, så det må gerne være en studiebolig.
      Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
      Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl. Jeg søger: Lejlighed til leje i København K, København Vesterbro, København Østerbro m.fl.
      Vi er et par der ønsker en 2 værelses lejelejlighed. Det eneste krav der er, er et ordenlig toilet, hvor der er plads.
       1 2 3 4 5 >