Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Bolig til salg i København K

Find din bolig til salg i København K på listen herunder med boliger til salg i København K. Vi har samlet næsten alle ejerboliger i København K, så hvis du vil købe bolig i København K er du kommet til det rigtige sted. Find din ejerbolig i København K herunder. God fornøjelse. Mere info om bolig til salg i København K.

Få besked om nye boliger til salg i København K

282 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger til salg i København K over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af boliger til salg i København K over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til salg i København K på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i København K der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i København K der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i København K over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i København K over tid, samlet statistik over solgte boliger i København K over tid.

Dato Alle boliger til salg Nye boliger til salg Solgte boliger
30. september 2023 342 5 2
29. september 2023 339 1 1
28. september 2023 339 6 9
27. september 2023 342 6 1
26. september 2023 337 2 3
25. september 2023 338 4 2
24. september 2023 336 18 15
23. september 2023 333 28 1
22. september 2023 306 1 26
21. september 2023 331 11 5
20. september 2023 325 3 2
19. september 2023 324 1 0
18. september 2023 323 3 12
17. september 2023 332 8 3
16. september 2023 327 6 5
15. september 2023 326 17 10
14. september 2023 319 15 0
13. september 2023 304 9 10
12. september 2023 305 9 2
11. september 2023 298 6 6
10. september 2023 298 4 0
9. september 2023 294 4 7
8. september 2023 297 14 3
7. september 2023 286 0 0
6. september 2023 286 7 11
5. september 2023 290 4 1
4. september 2023 287 4 4
3. september 2023 287 4 2
2. september 2023 285 2 3
1. september 2023 286 4 4
31. august 2023 286 1 0

Statistik over udbuddet af boliger til salg i København K

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til salg i København K. Se også samlet statistik over alle udbudte boliger til salg i København K over tid, samlet statistik over nye boliger til salg i København K over tid, samlet statistik over solgte boliger i København K over tid.

I alt
Antal ledige boliger 2.408
Antal nye boliger siden i går 35
Antal solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 240.195

Ofte stillede spørgsmål

Guide: Find din bolig til salg i København K via disse 10 trin

Når du skal finde en bolig til salg i København K, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige bolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget.

1. Find ud af om du er til ejerbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at købe og eje din egen bolig i København K og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører.

Eksempelvis skal du være opmærksom på at du som regel bliver medlem af en ejerforening, når du køber en bolig til salg. Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan foreningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en bolig

2. Hvorhenne i København K vil du købe en bolig og hvilke typer boliger til salg er du interesseret i?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter boliger til salg i København K. Skal boligen ligge i midten af København K eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type bolig du ønsker. Vil du købe en stor bolig med mange værelser eller er du mere interesseret i en mindre ejerbolig med færre værelser? Vil du købe en lejlighed, et hus/en villa eller et rækkehus?

Hvis du søger lejlighed til salg, hvor mange andre lejligheder må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som et hus eller et rækkehus, hvor stor skal grunden og haven så være? Hvis du køber et hus, skal det så være et parcelhus i en forstad, mere centralt, eller et hus på landet? Vær også opmærksom på, at alle former for husdyr ikke nødvendigvis er tilladt alle steder.

3. Få overblik over hvilke boliger der er til salg i København K

Du er nu parat til at finde boliger til salg i København K. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke boliger der lige nu er til salg i København K, når du laver din søgning. Det er derfor vigtigt at du bruger alle de muligheder du kan for at få overblik over boligmarkedet. Hold dig orienteret på Nettet, i lokale aviser, hos ejendomsmæglere osv. Du kan eksempelvis oprette en boligagent, så du får besked om nye boliger til salg i dit område.

4. Bliv købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe en bolig i København K, skal du typisk have et boliglån – entent banklån eller realkreditlån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på boliger til salg. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe bolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber bolig

Når du begynder at kigge på boliger til salg i København K, er det meget vigtigt, at du har en god boligadvokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du ikke betaler en for høj pris for boligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til dit boligkøb og sikre at ejerforeningens økonomi er i orden.

6. Snak med bestyrelsesformanden for ejerforeningen

Når du har fundet en ejerbolig i København K, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for ejerforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for ejerforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek boligens stand

Når du har fundet den bolig i København K, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber boligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den bolig i København K, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med sælgeren om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken bolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Du bør altid have en boligadvokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for boligen

Når du har lavet en handel om at købe en bolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som typisk er mindst 5% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et banklån eller et kreditlån til at betale for boligen.

10. Du ejer boligen

Når du har betalt for boligen, er den din. Du skal huske at betale alle udgifter – skat, afdrag og renter på lån, , så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Bolig til salg i København K

Leder du efter en bolig til salg i København K, så er du kommet til det rette sted. Boligdeal.dk har et kæmpe udvalg af boliger til salg i København K og er altid opdateret med offentligt udbudte boliger i København K. Du kan finde en bolig til salg i København K ved at trykke på linket.

Få besked, når der er en bolig til salg i København K

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte boliger til salg i København K. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked, når der er en ny bolig til salg i København K.

Sælge bolig i København K

Hvis du skal sælge en bolig i København K, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber til din bolig. Find en køber til din bolig i København K her. Du kan vælge at sælge boligen selv, eller få hjælp af en ejendomsmægler. Hvis du sælger selv, bør du bruge en boligadvokat til at sikre at alle forhold omkring handlen er i orden. Ved selvsalg af bolig kan du starte med at finde en køber til din bolig her.

Hvad er København K?

København K, også kendt som indre by, er den mest centrale del af København. Det er her, du finder de fleste af byens vigtigste seværdigheder, butikker, restauranter og kulturelle attraktioner. Det er også her, du finder de fleste af de mest kendte gader og stræder, herunder Strøget, Vesterbrogade, Nørrebrogade og Købmagergade.

København K er også hjemsted for nogle af de mest kendte bygninger og monumenter, herunder Rundetårn, Amalienborg Slot, Københavns Rådhus og Den Lille Havfrue. Det er også her, du finder nogle af de mest populære museer, herunder Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst og Det Kongelige Teater.

Boligsøgning i København K

København K byder på Danmarks mest eksklusive boliger, herunder ejendomme, der er beliggende i de mest eftertragtede områder. Det er også her, du finder nogle af de mest eksklusive boligområder, herunder Frederiksstaden. Det er også her, du finder nogle af de mest eftertragtede lejligheder og villaer, der er beliggende i de mest attraktive områder. Leje lejligheder eller andre lejeboliger er udbredt i København K fordi der er så mange boliger på forholdsvis lidt plads. Her finder du et stort udvalg af boliger, herunder lejligheder, villaer, ejendomme og andre lejeboliger. Det er også her, du finder nogle af de mest eftertragtede boliger, der er beliggende i de mest attraktive områder. Det er også her, du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og kulturelle attraktioner.

Vigtige steder i København K

For at navigere i København K er det en fordel at kende de forskellige vejnavne og centrale steder. Det er her, du finder nogle af de mest kendte steder, herunder Rådhuspladsen, Nyhavn, Tivoli og Strøget. Derudover finder man omkring Kongens Nytorv både Bredgade og Store Kongensgade. Centralt i København K finder man også Kongens Have og Rosenborg Slot, som er forbundet med Amalienborg via Dronningens Tværgade.

Transport i København K

København K er et af de mest centrale områder i København, og derfor er det også et af de mest trafikerede områder. Det er her, du finder de fleste af de vigtigste offentlige transportmidler, herunder busser, metro og tog. Det er også her, du finder de fleste af de vigtigste veje, herunder Strøget, Vesterbrogade, Nørrebrogade og Købmagergade. Derudover er der også mange cykelstier, der forbinder de forskellige dele af København K.

Veje med ledige boliger i København K
Information om kommunen