Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Valby

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Valby.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Valby
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Valby.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Valby
Sortér efter

Find ledige andelsboliger til salg i Valby. Søger du andelsbolig til salg i Valby, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end andelsboliger til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. En bolig i Valby er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo i omegn af København og er på udkig efter en billig bolig. Valby har fine transportforbindelser til indre by, men har også sit eget byliv med Spinderiet, Valbyparken og Søndermarken.


Værd at vide når du søger andelsbolig i Valby

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.

 

Find andelsbolig til salg i Valby på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Valby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Valby . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Valby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Valby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til salg i Valby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til salg i Valby der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af boliger findes der i Valby?

I Valby finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Valby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Storkøbenhavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Valby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Valby.

Hvor meget koster en bolig i Valby ?

Prisen på en bolig i Valby afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Valby.