Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrer søgningSøg

Andelsbolig til salg i Rønde

Find ledige andelsboliger i Rønde på listen med andelsboliger til salg i Rønde herunder. Vi har samlet næsten alle andelslejligheder og andelsboliger i Rønde, så hvis du leder efter en andelsbolig til salg i Rønde er du kommet til det rigtige sted. Find andelshus, andelsrækkehus eller andelslejlighed i Rønde her. God fornøjelse. Mere info om andelsbolig i Rønde.

Få besked om nye andelsboliger i Rønde

1 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige andelsboliger til salg i Rønde over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af andelsboliger til salg i Rønde over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal andelsboliger til salg i Rønde på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye andelsboliger i Rønde der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af andelsboliger i Rønde der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Rønde over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Rønde over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Rønde over tid.

Dato Alle andelsboliger til salg Nye andelsboliger til salg Solgte andelsboliger
22. september 2023 1 0 0
21. september 2023 1 0 0
20. september 2023 1 0 0
19. september 2023 1 0 0
18. september 2023 1 0 0
17. september 2023 1 0 0
16. september 2023 1 0 0
15. september 2023 1 0 0
14. september 2023 1 0 0
13. september 2023 1 0 0
12. september 2023 1 0 0
11. september 2023 1 0 0
10. september 2023 1 0 0
9. september 2023 1 0 0
8. september 2023 1 0 0
7. september 2023 1 0 0
6. september 2023 1 0 0
5. september 2023 1 0 0
4. september 2023 1 0 0
3. september 2023 1 0 0
2. september 2023 1 0 0
1. september 2023 1 0 0
31. august 2023 1 0 0
30. august 2023 1 0 0
29. august 2023 1 0 0
28. august 2023 1 0 0
27. august 2023 1 0 0
26. august 2023 1 0 0
25. august 2023 1 0 0
24. august 2023 1 0 0
23. august 2023 1 0 0

Statistik over udbuddet af andelsboliger til salg i Rønde

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af andelsboliger til salg i Rønde. Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Rønde over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Rønde over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Rønde over tid.

Andelsboliger
Antal ledige boliger 1
Antal nye boliger siden i går 0
Antal solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 74

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en andelsbolig?

En andelsbolig er en type bolig, hvor du ejer en andel i en andelsforening eller andelsboligforening, som du dermed indgår i et fællesskab med. En andel giver dig retten til at bo i en bestemt bolig i andelsboligforeningen. Andelsforeningen har en bestyrelse og nogle gange ventelister. Som andelshaver i en forening betaler du boligydelse (eller ydelse) og ikke leje. Der findes andelsboliger af alle typer, herunder andelslejligheder, andelshuse, andelsrækkehuse, andelsbolig værelser og andelshuse. Når du vil købe en andelslejlighed, et andelsrækkehus, et andelshus eller et andelsrækkehus  skal du starte med at spørge banken, hvad du kan låne og få i boliglån eller banklån. Banken vurderer hvilke pris, du kan betale og hvad andelsboligen må koste ud fra din økonomi og andelsboligens værdi. Der findes andelsboligforeninger over hele landet. 

Guide: Find dine nye andelsbolig i Rønde via disse 10 trin

Når du skal finde og købe den bedste mulige andelsbolig i Rønde, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige andelsbolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget. Det er jo meget vigtigt, at du ikke køber katten i sækken, så andelsboligen altid kan sælges igen uden tab.

1. Find ud af om du er til andelsbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at eje en andel i en andelsboligforening i Rønde og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører. Når du køber en andel i en andelsboligforening, køber du ikke boligen, men derimod en andel i foreningen, som giver dig ret til at bo i boligen.

Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan andelsboligforeningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en andelsbolig.

Gør op med dig selv, om du er til denne fællesskabsmodel i en boligforening, hvor du er andelshaver. Her er det også vigtigt at du gør op med dig selv, om du vil have en ejerbolig, lejebolig eller en andelsbolig - så du ikke tager det forkerte valg. Vil du fx i virkeligheden hellere have en ejerlejlighed eller en villa end en andelslejlighed. Er du overhovedet til andelsboligformen? Eller er du måske mere til en anden boligform?

2. Hvorhenne i Rønde vil du købe en andelsbolig og hvilken type andelsbolig vil du købe?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter andelsboliger henne af i Rønde. Skal andelsboligen ligge i midten af Rønde eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type andel du ønsker. Vil du købe en stor andelsbolig med mange værelser eller er du mere interesseret i mindre andelsboliger med færre værelser? Vil du købe en andelslejlighed, et andelshus eller et andelsrækkehus?

Hvis du køber lejlighed, hvor mange andre andelslejligheder, må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som andelshus eller andelsrækkehus, hvor stor skal grunden og haven som andelshuset eller rækkehuset har, så være? Hvis du køber et andelshus, hvor mange andre huse må der så være i foreningen. Vær også opmærksom på, at husdyr ikke nødvendigvis er tilladt i alle foreninger.

3. Få overblik over hvilke andelsboliger der er til salg i Rønde

Du er nu parat til at finde andelsboliger til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke andelsboliger der lige nu er til salg i Rønde, når du laver din søgning.

Hvis en andelsboligforening har ventelister, er andelsboligen typisk ikke udbudt offentligt. Her skal du, researche dig frem til relevante andelsboligforening og så skrive dig på ventelisten og vente til det bliver din tur.

Hvis en andelsboligforening ikke har en venteliste, bliver boligerne typisk udbudt offentligt, hvor du så kan kontakte sælgeren af andelen direkte. Du kan finde et meget stort udsnit af ledige andelsboliger til salg via annoncer på Boligdeal.dk.

Husk at boligmarkedet for andelsboliger er meget overophedet og at du skal slå hurtigt til, når du har fundet andelslejligheder, der passer til det du søger. Lejlighederne går ofte som varmt brød, specielt hvis de har et mindre antal m2 i andelsforeninger med lavere priser.

4. Bliver købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe en andelsbolig i Rønde, skal du typisk have et andelsboliglån. Det er en rigtig god ide at blive købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på andelsboliger. Dette kan du gøre hos din bank. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe andelsbolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber andelsbolig

Når du begynder at kigge på andelsboliger til salg i Rønde, er det meget vigtigt, at du har en god advokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du får den bedste pris for andelsboligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til din andelsbolig og sikre at foreningen økonomi er i orden.

Advokaten kan også hjælpe dig med at vurdere om boligydelsen er ok. Han kan også hjælpe dig med at vurdere om foreningen er ok - det er jo ikke alle foreninger, der fungerer lige godt

6. Snak med bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen

Når du har fundet en andelsbolig til salg i Rønde, er det en god ide at snakke med bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, hvor mange der har boligen til udlejning og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek andelsboligens stand

Når du har fundet en andelsbolig til salg i Rønde, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber andelsboligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den andelsbolig i Rønde, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med andelsboligforeningen om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken andelsbolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Det er en meget god idé at have en advokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for andelsboligen

Når du har lavet en handel om at købe en andelsbolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale en udbetaling, som er pengene du betaler for at få boligen. Depositummet er typisk 10% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et lån til at betale boligen.

10. Du ejer andelsboligen og skal melde dig ind i foreningen

Når du har betalt for andelsboligen, er den din. Du skal dog huske at melde dig ind i andelsboligforeningen, så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Andelsbolig i Rønde

Leder du efter en andelsbolig i Rønde, så er du kommet til det rette sted. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i Rønde og er altid opdateret med offentligt udbudte andelsboliger i Rønde. Du kan finde en andelsbolig i Rønde ved at trykke på linket.

Få besked, når der er en andelsbolig til salg i Rønde

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte andelsboliger til salg i Rønde.

Andel i Rønde

Når du skal købe en andel i Rønde, er det vigtigt, at du starter med at få et køberbevis fra din bank. Når du har fået køberbeviset i hånden, kan du så starte jagten efter en ny andel i Rønde. I nogle tilfælde – når der er venteliste - finder du din nye andel i Rønde ved at henvende dig direkte til andelsboligforeningerne i Rønde. I andre tilfælde – når der ikke er venteliste – kan du finde en andel i Rønde direkte via tilgængelige databaser.

Andelslejlighed i Rønde

En andelslejlighed er en andelsbolig i lejlighedsform, hvilket betyder at andelsboligen har en eller flere etager i et etagebyggeri med flere andre etager. Når du søger andelslejlighed i Rønde gælder de samme regler, som ved andre andelsboliger i Rønde. Nogle andelsboligforeninger med andelslejligheder i Rønde har ventelister. Her skal du kontakte andelsboligforeningen direkte, for at komme i betragtning til at købe en andelslejlighed i Rønde. Andre andelsboligforeninger med andelslejligheder i Rønde, har ikke ventelister. Her er det andelshaveren, der selv bestemmer, hvem der får lov til at købe andelslejligheden. Ofte vil andelshaveren udbyde sin andelslejlighed i Rønde direkte via offentligt tilgængelige kanaler.

Andelsbolig til salg i Rønde

Hvis du leder efter en andelsbolig til salg i Rønde, er det vigtigt at du starter med at tage fat i din bank og får et lånebevis. Du kan låne penge til en andelsbolig til salg i Rønde efter de samme principper som ved andre lån: Du kan låne lige præcis det, som banken vurderer, at din økonomi tillader. Derudover kan du naturligvis kun låne det, som banken vurderer at andelsboligen til salg er værd, da banken jo ønsker sikkerhed for lånet i selve andelsboligen. Banken vurderer hvad andelsboligen til salg er værd ud fra boligens værdi og foreningens gæld. Du kan finde ud af, hvad du præcist kan låne, ved at lade banken lave en personlig vurdering af din økonomi og den pågældende andelsboligforening.

Andelsrækkehus i Rønde

Et andelsrækkehus er et rækkehus i andelsboligform, dvs. et rækkehus som ikke er en ejerbolig og som ikke udlejes. Hvis du skal købe et andelsrækkehus i Rønde, køber du det på normal vis. Du skal have et lånebevis og du skal enten finde andelsrækkehuset i Rønde via databaser med andelsrækkehuse i Rønde eller direkte vi andelsboligforeningernes ventelister.

Andelsboliger i Rønde

Der findes en del andelsboliger i Rønde. Nogle andelsboliger i Rønde kan kun købes hvis man er på venteliste hos de forskellige foreninger. Andre andelsboliger i Rønde - dem hvor andelsboligforeningen ikke har ventelister - kan købes af alle. Man kan typisk finde mange af de udbudte andelsboliger i Rønde på Nettet.

Andelshus i Rønde

Et andelshus, er et hus i andelsboligform, dvs. et hus, der ikke er en ejerbolig eller ikke udlejes. Hvis du skal købe et andelshus i Rønde, køber du det på normal vis. Du skal have et lånebevis og du skal enten finde andelshuset i Rønde via databaser med andelshuse i Rønde eller direkte vi andelsboligforeningernes ventelister. Man kan sige at et andelshus er et helt almindeligt hus, blot er det en andel i en andelsboligforening.

Andelsboligforening i Rønde

Hvis du leder efter en andelsbolig i Rønde, er det en god ide at starte med at finde den andelsboligforening i Rønde, der kunne være interessant for dig. Nogle af andelsboligforeningerne i Rønde har en venteliste, som du kan skrive dig op på. I andre andelsboligforeninger i Rønde, er der ikke ventelister, og der kan du ofte finde andelsboliger til salg ved at søge i databasen med andelsboliger i Rønde.

Venteliste på andelsbolig i Rønde

Hvis du søger en andelsbolig i Rønde, skal du være opmærksom på, at der er mange andelsboligforeninger i Rønde, der har en venteliste. I de tilfælde, hvor andelsboligforeningerne har ventelister, skal du finde og skrive dig op hos, de relevante andelsboligforeninger i Rønde. De enkelte andelsboligforeninger bestemmer selv, om de vil have en venteliste, eller om det er den enkeltstående andelshaver, der selv bestemmer, hvem der kan købe andelen. Hvis der er en venteliste i en andelsboligforening, vil reglerne fremgå af foreningens vedtægter.

Sælg andelsbolig i Rønde

Hvis du skal sælge en andelsbolig i Rønde, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber til din andelsbolig. Sælg en andelsbolig i Rønde direkte ved at finde en køber i Rønde her. Husk at det er meget let at sælge din andelsbolig. Når du har fundet en køber, tager du som regel blot fat i andelsboligforeningen, som klarer resten – eller som fortæller dig præcist hvad du skal gøre. Når du skal sælge din andelsbolig i Rønde, skal du være opmærksom på, at mange foreninger har ventelister, hvilket betyder, at du ikke bare altid selv kan vælge, hvem du vil sælge din andelsbolig til.

Salg af andelsbolig i Rønde

Hvis du skal gennemføre salg af andelsbolig i Rønde, skal du være opmærksom på om din andelsboligforening har en venteliste. Hvis andelsboligforeningen har en venteliste, bestemmer andelsboligforeningen hvem din andelsbolig skal sælges til. Hvis din andelsboligforening ikke har en venteliste, skal du selv finde køberen. Du kan ved salg af andelsbolig i Rønde finde en køber direkte her. Du kan som privat andelshaver altid sælge din bolig, men du skal være opmærksom på at bestyrelsen i andelsboligforeningen ifølge andelsboligloven skal godkende salg af din andelsbolig og godkende den nye andelshaver.

Veje med ledige boliger i Rønde
Information om kommunen