Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Odense V

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Odense V. Mere info om andelsboliger til salg i Odense V
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Odense V. Mere info om andelsboliger til salg i Odense V

Værd at vide når du søger andelsbolig i Odense V


Området ligger vest for centrum og strækker sig helt inde fra Assistenskirkegården ud til Højbjerg. Middelfartsvej skærer lige igennem og der er nem adgang til den Fynske motorvej og industrikvarterene i syd.


Find andelsbolig til salg i Odense V på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Odense V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Odense V, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Odense V . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Odense V herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Odense V end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Odense V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Odense V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Odense V der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Odense V?

I Odense V finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Odense V ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense V kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Odense V ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Odense V.

Hvor meget koster en bolig i Odense V ?

Prisen på en bolig i Odense V afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Odense V.