Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Valby

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i følgende byer: 2500 Valby.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Se ledige stillinger i Valby...
Sortér efter
valby

Find ledige andelsboliger til salg i Valby. Søger du andelsbolig til salg i Valby, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end andelsboliger til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. En bolig i Valby er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo i omegn af København og er på udkig efter en billig bolig. Valby har fine transportforbindelser til indre by, men har også sit eget byliv med Spinderiet, Valbyparken og Søndermarken.

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.