Rapportér

Andelsbolig til salg, København SV, Johan Kellers Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1494109
  • Andelsbolig
  • 75 m2
  • 2
  • 1.850.000 kroner
  • 2.758 kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

75 m2 andelsbolig til salg i 2450 København SV

Velkommen indenfor i denne lyse og velbeliggende 2 værelses andelslejlighed beliggende på hjørnet af Bavnehøj Allé og Johan Kellers Vej.

Ejendommen er centralt beliggende med gåfstand til S-tog samt gode indkøbsmuligheder, derudover er der 5 minutters cykeltur til Enghave Plads og Vesterbro med alt hvad det byder på af shoppe og cafe muligheder, og ligeledes til Valbyparkens grønne kroge, hvor kommunen nu også anlægger badestrand. Kgs.Enghave/SV er virkelig et område i vækst, og det ses på den øgede fokus boligkøberne har haft de seneste par år.

Andelslejligheden indeholder: entre, lys stue med plads til både spise- og sofaafdeling samt udgang til altan i god størrelse, soveværelse med plads til både dobbeltseng og klædeskab, flot IKEA køkken fra 2017 med masser af skabsplads og mindre spiseplads, indbygningsovn i god højde, karamisk kogeplade, opvaskemaskine og vaskemaskine derudover pænt brusebadeværelse.

Lejligheden ligger i en velholdt murstensejendom opført i 1929. Ejendommen har fjernvarme og fik nyt tag i 2004. Gården er rummelig med legearealer, cykelstativer og grønne plæner med bænke og fællesgrill. Der er flere aflåste rum til cykelparkering, miljøvenlig affaldssortering og møntvaskeri. Til lejligheden er der brugsret til både loftsrum og kælderrum.

Andelsforeningen Johan Keller er en sund forening med en god økonomi og derfor kan andelshaverne også nøjes med at betale en meget lav boligafgift på kr. 3.307,- om måneden. Foreningen består især af mange yngre andelshavere, som ivrigt deltager i debatter ved foreningens generalforsamlinger.

Så er du på udkig efter en rigtig god og indflytningsklar lejlighed, med lave udgifter så er det her et rigtig godt bud på din næste bolig.

Bestil en fremvisning allerede i dag!

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København SV