Rapportér

Andelsbolig til salg, København Østerbro, Steen Billes Gade (kun bytte)

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1560209
  • Andelsbolig
  • 63 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 3.231 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

63 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

København Ø, Andelslejlighed byttes, 2100, 2 vær., 63 kvm., boligydelse kr. 3231, andelsvurdering kr. 1254400, Steen Billes Gade 2 2th

ANDEL BYTTES TIL STØRREHAVES: Andelen ligger i det eftertragtede Willemoeskvarter på Indre Østerbro tæt på Søerne, grønne områder, Nordhavn og Fælledparken. Lejligheden ligger på rolige Steen Billes Gade i enden ud mod den smukke Frihavnskirke. Andelen er 63 kvm og en toværelses. Man kommer ind i et stort køkken med en lille entre til venstre for. Her ligger lejlighedens badeværelse. I køkkenet er der vaskemaskine, opvaskemaskine og nyt gaskomfur. Går man højre om, kommer man til de to stuer en-suite med flotte fyldningsdøre, god loftshøjde, plankegulve og store vinduer med godt lysindfald og kig til kirken. Går man igennem de to stuer, er der for enden et mindre kammer (ca. 2-3 kvm), der fungerer som walk-in og opbevaringsrum.Andelen ligger i en særdeles sund forening (87% friværdi) med solid kassebeholdning og relativt mange tekniske hensættelser. Der er planlagt renovering af opgange og nye vinduer med mulighed for altan mod gaden (sydvestvendt) i 2021, hvor hele vindues-, facade- og opgangsprojektet gennemføres uden huslejestigning i kraft af foreningens gode økonomi. Der er desuden allerede tagterrasse. Ydermere er der dyretilladelse. Jeg har siddet i bestyrelsen, siden jeg flyttede ind i 2012, og vi har i alle år brugt samme konservative valuar, og foreningen vurderes også af banker til fuld andelskrone. Andelen er sidste år vurderet til 1.254.400 plus forbedringer (endnu ikke vurderet men et mindre beløb). Boligydelsen er også lav på 3.231 kr. og 490 kr. til vand og varme (jeg får altid penge tilbage).Jeg er utrolig glad for min lejlighed, og den er økonomisk en god og sikker investering, men jeg er på udkig efter et værelse eller to mere, da jeg er flyttet sammen med min kæreste.Der kan fremsendes flere billeder og papirer ved gensidig interesse.Jeg ser frem til at høre fra dig!

Ønskes i bytte

ØNSKES: Min. 80 kvm. Helst ydelse under 5000 kr. Andelspris på maks 2,25 mio. Gerne altan. Kbh K, Ø, V, N eller Frederiksberg (Kbh S, SV, NV har ikke interesse).


NB! Denne lejlighed er kun til bytte.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København Ø