Rapportér

Andelsbolig til salg, København Østerbro, Lyngbyvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1497182
  • Andelsbolig
  • 96 m2
  • 4
  • 2.412.694 kroner
  • 3.915 kroner
  • E
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

96 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

Vi har fornøjelsen af at kunne invitere jer indenfor i denne meget flotte og velholdte herskabelige lejlighed beliggende på hjørnet af Lyngbyvej og Hammerhusgade.

I bydes velkommen ind i en veldisponeret lejlighed beliggende på anden sal, der rummer et væld af charmerende deltaljer såsom stuklofte med rosetter, høje paneler og den gode loftshøjde. Det fine udtryk forstærkes af de store klassiske vinduespartier og pæne gulve, som tilsammen skaber en helt særlig herskabelig atmosfære.

Lejligheden består af en god entré med plads til sko og overtøj, stort soveværelse med plads til dobbeltseng og garderobeskab, 2 stuer en-suite med udgang til mindre altan, godt børneværelse, nyere køkken med sorte fronter, opvaskemaskine og indbygget køle/fryseskab hvor der er udsigt til ejendommens fællesgård og udgang stor altan via bagtrappen samt mindre toilet og baderum med brusekabine.

Lejlighedens placeringen på hjørnet betyder at der en unik udsigt udover Lyngbyvejen med dens flotte allé og hvor der ikke er nogle forstyrrende bygninger når man kigger ud.

Ejendommen er en klassisk velholdt murstensejendom i fra 1906 og foreningen er særdeles veldrevet med overskud i regnskabet. Her er der brugstret til bl.a.: hyggeligt gårdmiljø med legeplads og cykelparkering, der inviterer til hyggelige sammenkomster med venner og familie, brugsret til lofts- og kælderrum, vaskekælder, vicevært og husdyr er velkommen. I 2020 skal der udskiftes vinduer, som bliver finansieret af foreningen.

Østerbro er kendetegnet ved at være en stille og rolig bydel at bo i, familievenligt med alt det man har brug for i dagligdagen inden for få minutters gang: Fælledparken, Kildevældsparken, S-tog, den nye Metro, indkøb samt Københavns første klimakvarter.

Dette er en lejlighed som egner sig perfekt til både børnefamilien eller parret, der drømmer om at bo i en flot og velholdt andel med en unik og central beliggenhed.

Et hjem, der skal opleves!

Klik dig videre og få mere info om boligen...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København Ø