Rapportér

Andelsbolig til salg, Frederiksberg, Hattensens Alle (kun bytte)

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1551146
  • Andelsbolig
  • 185 m2
  • 5
  • Ikke angivet
  • 7.000 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

185 m2 andelsbolig til salg i 2000 Frederiksberg

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 5 vær., 185 kvm., boligydelse kr. 7000, andelsvurdering kr. 3200000, Hattensens Alle 2.sal

Der er langt til naboejendomme, så lejligheden er meget lys og fyldt med kig til træer/grønt og himmel. Der er kort gåafstand til S-tog, busser og metro og masser af indkøbsmuligheder.
Lejligheden er perfekt disponeret med 2 soveværelser og 3 stuer. Den ene stue bruger vi som 3. soveværelse men lejligheden kan indrettes på mange måder. Alle rum er lyse og der er højt til loftet (ca. 2.8 m). Der er et lille toilet i entreen samt et større badeværelse med karbad, vaskesøjle og toilet. Køkken er centralt placeret i lejligheden og trænger til udskiftning. Bad og køkken er fra 1989. Der følger både et kælderrum og et loftrum med lejligheden. Der er elevator.
Bygningen er fra 1930 og er veldrevet med en sund økonomi. Vi har for få år siden gennemført en del vedligehold på ejendommen, hvorfor der ikke vil ske større renoveringer i mange år fremover. Taget og vinduer samt faldstammer/brugsvand er udskiftet. Vi har lige fået altan (sydvendt). Altanen er indtegnet på vedlagte plantegning.Vi har en dejlig og solrig gård som vi deler med naboforeningen. Her er skure til barnevogne mv. samt en mindre legeplads, græsplæne og hyggekroge med fælles grillmulighed. Der er et beboerlokale i kælderen. Husdyr er som udgangspunkt ikke tilladt men der gives ind i mellem dispensation. Andelen koster 3.2 mio. kr. (relativ lav pris pr m2) Der er ingen større forbedringer i lejligheden som skal tillægges. Vi betaler 8.386,- pr. måned til andelsforeningen, hvilket fordeler sig på følgende måde: Husleje 7.000,-, (relativ lav pris pr m2) varme (a conto) 1.300 og bredbånd 86,-. Vi får lidt over 2.000 kr. tilbage i varme hvert år. Huslejen vil stige lidt som følge af altanprojektet.

Ønskes i bytte

Vi ønsker at bytte vores store lyse 5 vær andelslejlighed på Frederiksberg til en lidt mindre – ligeledes på Frederiksberg.Lejligheden er på 185m2 og vi ønsker os en lidt mindre på 4 værelser min. 100m2 helst m altan.


NB! Denne lejlighed er kun til bytte.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Frederiksberg