Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Fredericia

Find andelsbolig til salg i Fredericia på listen med ledige andelsboliger til salg i Fredericia herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg i Fredericia og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger til salg i Fredericia. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Fredericia.
Mere info om andelsbolig til salg i Fredericia...
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Fredericia.
Mere info om andelsbolig til salg i Fredericia...
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Fredericia. Klik her for at læse mere

Find andelsbolig til salg i Fredericia på listen med ledige andelsboliger til salg i Fredericia herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg i Fredericia og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger til salg i Fredericia. Klik på "Læs mere" under hver bolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger andelsbolig i Fredericia


Fredericia er med sine knap 40.000 indbyggere Danmarks 16. største by og hovedbyen i Fredericia Kommune. Fredericia ligger ved Lillebælt og er på grund af sin placering et handelsmæssigt knudepunkt, som en del af Trekantsområdet. Fredericia by bærer stadig den dag i dag præg af at have været en militær fæstning og Fredericia centrum er omgivet af et af de allerbedst bevarede voldanlæg i hele Nordeuropa. Fredericias historie går ikke lige så langt tilbage som nogle af de andre store byer i Danmark, da den først blev grundlagt som militær fæstning af Frederik 3. i 1650. Fredericia har dermed spillet en central rolle i flere af Danmarks krige, blandt andet under Treårskrigen. Da Fredericia blev nedlagt som fæstning i 1909 tillod man samtidig at bygge uden for voldene. Siden da har Fredericia gennemgået en stor udvikling, primært på grund af sin centrale placering i Syddanmark, der giver optimale betingelser for mange virksomheder. Tidligere var Fredericia Banegård en station, hvor togene ikke kørte igennem men derimod kom fra begge sider, og selv den dag i dag er Fredericia en af de vigtigste banegårde i Danmark. Fredericias byudvikling er primært sket i kraft af at mange virksomheder er flyttet til byen, hvilket har givet mange arbejdspladser. Samtidigt har der været mange offentlige arbejdspladser i byen, blandt andet hos DSB, Post Danmark og i Hæren. I dag er Fredericia en moderne handelsby med mange shoppingmuligheder.

Fredericia havde i 2011 39.716 indbyggere. Fredericia Kommune har et samlet areal på 134,36 km2. Fredericia ligger ud til Lillebælt få kilometer fra Lillebæltsbroens overgang til Jylland. De største gader i byen er Indre Ringvej, Vestre Ringvej, Egeskovvej samt Vejlvej.


Find andelsbolig til salg i Fredericia på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Fredericia, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Fredericia, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Fredericia . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Fredericia herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Fredericia end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Fredericia

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Fredericia. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Fredericia der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Fredericia?

I Fredericia finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Fredericia ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Fredericia kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Fredericia ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Fredericia.

Hvor meget koster en bolig i Fredericia ?

Prisen på en bolig i Fredericia afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Fredericia.