Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Ledige boliger i Viby J

Du har søgt efter boliger i Viby J.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Viby J
Du har søgt efter boliger i Viby J.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger ledige boliger i Viby J
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Viby J

Viby Jylland var tidligere en forstad, men efter ekspansionen af Århus, er Viby Jylland blevet en del af denne. Området ligger i den sydlige del af Århus, og er kendt for at have mange alment nyttige boligbyggerier. På det erhvervsmæssige område, er det meget populært, og store virksomheder som Jyllands-posten og Arla har hovedsæde her. Det er desuden et område der byder på både shopping, kultur og uddannelse.

I Viby Jylland bor der ca. 30.000 indbyggere. Det ligger syd for Århus, med nem tilknytning til andre områder pga. bl.a. gode tog- og busforbindelser.

 

Find ledige boliger i Viby J

Leder du efter en bolig i Viby J? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige  lejligheder og huse, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig i Viby J der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle ledige boliger i Viby J - andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer boliger i Viby J ,  så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller ubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til leje og til salg i Viby J

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste ledige boliger i Viby J. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger i Viby J der matcher dine søgekriterier.