Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Skøn kædevilla ved Øresund

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2576552
  • Rækkehus
  • 148 m2
  • 5
  • 60 måneder
  • 20.450 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Rækkehus til leje, Hørsholm, Mikkelborg Allé

Hus/villa, Mikkelborg Alle, 2970 Hørsholm. Attraktiv kædevilla beliggende på en børnevenlig lukket vej. Det dejlige Mikkelborg er et ganske særligt område. Atmosfæren er helt speciel og uforstyrret med frisk havluft og frie grønne naturarealer, hvor børnene kan lege ugeneret. Ejendommen er beliggende 2 min. gang fra Øresund og badebroen ved Mikkelborg Standpark. Via lukkede stisystemer kommer man trygt til skole, rideklub, Kokkedal slot, golfbanen og alle idrætsfaciliteterne omkring Vallerød skolen og Rungsted gymnasium og NGG Nordsjællands Grundskole & Gymnasium. Området er perfekt egnet til såvel børnefamilien som ægtepar, der lægger vægt på et aktivt liv tæt på vand, skov og den glimrende Kokkedal Golfbane i umiddelbar nærhed. En herlig bolig indrettet uden spildplads i lyse omgivelser. Indeholder: Klinkebelagt entré med skabsvæg, nydeligt gæstetoilet med klinkegulv, lyst nyt åbent køkken i forbindelse med stort alrum, bryggers med separat indgang. Stor spisestue og opholdsstue med delvist loft til kip. Direkte udgang fra begge stuer til den vestvendte solterrasse og have. 1. sal: Repos, 2 gode børneværelser med indbyggede skabe, depotrum med naturgasfyr, stort brusebadeværelse i lyse klinker med gulvvarme. Stort forældresoveværelse med nyere skabsvæg. Stort loftrum til opbevaring medfølger. Derudover stor lukket carport med integreret udhus.

Information og data

Dette rækkehus til leje ligger på Mikkelborg Allé i Hørsholm. Hørsholm har postnummeret 2970, og ligger i kommunen Hørsholm, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 148 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Lejeperioden er 60 måneder. Boligen er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for rækkehuset er 20.450 kr. per måned.


Rutevejledning

Lignende boliger