Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

115 m2 hus til leje i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2567534
  • Hus
  • 115 m2
  • 4
  • 36 måneder
  • 18.500 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Hus til leje, København S, Tom Kristensens Vej

Rækkehuset fremstår flot og moderne og er vel beliggende i området. Der er få minutters gå gang til nærmeste metro station og daglige indkøbsmuligheder, mens Indre by er beliggende i kort cykelafstand. Ligeledes er der rig mulighed tilgang til de grønne område på Amager Fælled.

Man ankommer til havelågen der giver adgang til terrassen foran huset. Terrassen er sydvendt og solrig og er i en god størrelse til legende børn, spisning mv. Herfra er videre adgang til husets entré. Entréen er udført med indbyggede skabe og giver videre adgang til det store åbne køkken. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer samt en køkken ø. Der er åben forbindelse til en spiseplads i en god størrelse, samt direkte udgang til en baghave/terrasse. I stueplan forefindes også et gæstetoilet.

Husets 1. sal er i dag indrettet som opholdsstue, hvor der også er plads til et hjemmekontor. Her er også et separat soveværelse i en god størrelse med indbyggede skabe. Overalt i huset er store vinduespartier der giver et godt lysindfald.
På 2. salen er indrettet to gode soveværelser i sammenlignelige størrelser. Begge værelser er udført med indbyggede skabe. Imellem de to værelser er husets badeværelse der er udført med separat bruseniche samt vaskesøjle.

Der er brugsret til et skur til opbevaring i terræn. Der er adgang til et parkeringsområde for områdets beboere.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Information og data

Dette hus til leje ligger på Tom Kristensens Vej i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 115 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Lejeperioden er 36 måneder. Boligen er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 18.500 kr. per måned.