Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Rummelig og moderne 3-værelses lejlighed i Valby

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

  • 2514695
  • Lejlighed
  • 93 m2
  • 3
  • 13.900 kr.

Denne bolig er ikke længere ledig. Tryk på knappen herunder for at finde lignende ledige boliger:
Søg tilsvarende boliger på Boligdeal.dk

Lejlighed til leje, Valby

Boligen


Denne lyse og flotte lejlighed er placeret centralt i Valby, i en bygning som er opført i 2008.Fra boligens hoveddør træder du direkte ind i boligens køkken/alrum og stue, som også fungerer som samlingssted for resten af lejligheden. Køkkenet er opført i klassisk stil, og fremstår utrolig pænt vedligeholdt. Lejligheden rummer herudover to rummelige soveværelser, et skønt og stort badeværelse samt en stor terrasse, hvorfra du/I kan nyde den skønne udsigt over Grøningen og resten af området. Dertil har lejligheden et skønt lysindfald fra de store vinduer hele vejen rundt i stuen.Estimeret aconto varmeforbrug: 550kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 300 kr. pr. måned
El- og gasforbrug: Tilmeldes direkte ved forsyning
Vaskemuligheder: Vaskemaskine forefindes i køkken
Garage kan lejes for: 225 kr. pr. månedIndflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 56.450 kr.


Om området

Centralt og skønt beliggende i Valby. I gåafstand til alt fra Valbyparken, Valby station, caféer, restauranter og indkøb. Derudover er lejligheden beliggende en kortere cykeltur fra Københavns Zoo. Man har altså alle hverdagens fornødenheder og lidt til, inden for rækkevidde.

Denne lejelejlighed ligger i Valby. Valby har postnummeret 2500, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 93 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 13.900 kr. per måned.

Lignende boliger

Lignende søgeresultater