Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Skøn udsigt på Østerbro

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2513453
  • Lejlighed
  • 119 m2
  • 3
  • 1.4.2023
  • 21.000 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Lejlighed til leje, Østerbro

Boligen

Denne fine lejlighed er beliggende på Dampfærgevej på Østerbro, lige ved siden af Amerika Plads, og med udsigt til Langelinie.

Lejligheden er beliggende på 3. sal og med sin placering lige ved havnefronten har du direkte vandkig fra køkken og stue.

Layout: Du træder ind i lejligheden entre/ fordelingsgang, hvor der er stort indbygget skab til opbevaring af overtøj/ fodtøj mv., herfra har du adgang til det store soveværelse, samt et mindre værelse ideelt til kontor, og evt. med en mindre gæsteseng. Til den anden side finder du et rummeligt badeværelse, med separat brus og vaskemaskine samt tørretumbler.

Slutteligt træder du ind i det store åbne opholdsrum/ køkken alrum. Her har du rig plads til at indrette stue og spisestue som du ønsker, med køkkenet liggende i midten af rummet. Du får to altaner, den ene med morgensol, og den anden med eftermiddags- og aftensol.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.000 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Parkering: 1.000 kr. pr. måned (i p-kælder)

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 86.400 kr.

Om området

Denne skønne lejlighed har beliggenhed lige ud til vandet, og med nærmeste naboer som Den lille Havfrue og Kastellet. Ideelt til gå- eller løbeture. Dampfærgevej er i et roligt område, men ligger stadig centralt mellem Nordhavn og Indre By. Herudover har du let adgang til Østerbros caféer og restauranter. Dertil får du nem adgang til offentlig transport (både bus, s-tog og metro) ved blandt andet Østerport og Nordhavn Station med mulighed for at komme videre rundt i hovedstaden.

Se på kort


Denne lejelejlighed ligger på Østerbro. Østerbro har postnummeret 2100, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 119 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Overtagelsesdatoen er 1.4.2023. Boligen er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 21.000 kr. per måned.

Lignende boliger