Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje i 2450 København SV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
  • 2486324
  • Lejlighed
  • Ikke angivet
  • 3
  • 14.200 kr.
  • 42.600 kr.
  • 42.600 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Lejlighed til leje, København SV

Beskrivelse

Skøn nyopført 3-værelses lejlighed beliggende i det nye attraktive kvarter i Københavns Havn også kaldet “Teglværksbyen” som ligger i direkte forlængelse af Enghave Brygge og lige overfor Amager Fælled. Overalt i området er vandet let tilgængeligt, og kan bruges det til rekreative formål, som f.eks. kajakroning, lystfiskeri og ikke mindst badning om sommeren. Med tiden etableres der ydermere kanal helt op til ejendommen.
Nærmiljøet byder på et hav af muligheder, men man har faktisk også alle storbyens tilbud i nærheden. Bl.a. via cykelringen, der løber langs kajen omkring hele Københavns Havn, og som bringer dig til Rådhuspladsen på under et kvarter. Metroen åbner i området i 2023 og Sydhavn S-station ligger kun 900 m fra ejendommen.
Lejligheden indeholder: Rummelig entré med garderobeplads. To lyse værelser med indbyggede skabe – et med fransk altan og et med udgang til altan. Stort badeværelse med bruseniche samt både vaskemaskine og tørretumbler. Lyst køkken/alrum med alle hårde hvidevarer, god skabs- og spiseplads samt åben forbindelse til lejlighedens stue med videre udgang til den solrige altan.
Der er elevator i ejendommen, og det er muligt at leje en p-plads i den private parkeringskælder.
Vi har brugt henvisningsbilleder fra en lignenede lejlighed i ejendommen.
Til åbent hus vil du kunne finde vores udlejningsrepræsentant i gården ved portindgangen fra [xxxxx].


Denne lejelejlighed ligger på Vestre Teglgade i København SV. København SV har postnummeret 2450, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 19.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 14.200 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 42.600 kr.

Lignende boliger