Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

69 m2 lejlighed til leje i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.
 • 2484758
 • Lejlighed
 • 69 m2
 • 2
 • 14.700 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Få adgang til denne bolig, adgang til alle boliger og straks-besked om nye boliger. Det koster 9 kroner for den første dag og herefter 225 kroner per 7 dage. Kom videre til næste trin ved at trykke på knappen.

Lejlighed til leje, København S, Njalsgade

En rummelig toværelseslejlighed med eget badeværelse og køkken/loungeområde. Lejlighederne er 56-79m2 (69 – 93m2 BBR) i alt og ligger på 1-6 etage. Disse lejligheder er idelle, hvis du vil have din egen lejlighed eller dele den med en ven. Du kan stadigvæk anvende alle vores fællesarealer samt deltage i vores events, og du vil derfor have rig mulighed for at skabe nye venskaber og få det bedste fra begge verdener Vælg mellem vores forskellige værelser i hele vores ejendom, som vil skabe det perfekte hjem for dig. Alle værelser hos Nido Bryggen er fuldt møblerede med seng, skrivebord, stol, morgenmadsbarstol(e), ekstra sæde(r), garderobeskab, spejl, knager, integreret belysning og masser af stikkontakter praktiske steder.Vores lejlighedsstørrelser viser størelsen på din lejlighed inklusiv eventuelle altaner. BBR-arealet omfatter størrelsen på selve lejligheden plus din andel af korridorer, gange og fællesarealer. Vær opmærksom på at disse billeder, som du kan se, er et eksempel på vores udstillingslejlighed. Den endelige størrelse og layout vil være varrierende og ikke være den samme som på disse billeder.Download Nido Bryggen-brochuren for mere information om dit nye hjem.

Information og data

Denne lejelejlighed ligger på Njalsgade i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 69 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 16.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 14.700 kr. per måned.


Rutevejledning

I nærheden

 • Supermarked

  677 m
 • Café

  401 m

Lignende boliger