Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Villaer i Stubbekøbing

Du har søgt efter Villaer i Stubbekøbing. Mere info om villaer i Stubbekøbing
Du har søgt efter Villaer i Stubbekøbing. Mere info om villaer i Stubbekøbing

Værd at vide når du søger villa i Stubbekøbing


Stubbekøbing er en havneby, der ligger på det nordlige Falster. Tidligere var Stubbekøbing hovedbyen i Stubbekøbing Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 hører den nu til den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Stubbekøbing er Falsters ældste købstad, der allerede modtog sine købstadsprivilegier i 1354. Byens købstadsmiljø er blevet bevaret i en høj grad og byens centrum er primært bebygget med lave borgerhuse. Stubbekøbing har en færgerute, der om sommeren sejler til Bogø og en populær Lystbådehavn.

Stubbekøbing havde i 2011 2.298 indbyggere. Stubbekøbing ligger på det nordlige Falster og har færgeovergang til Bogø i turistsæsonen. Indfaldsvejene til byen er Alslevvej, Orevej og Nykøbingvej.


Find villa i Stubbekøbing på Boligdeal.dk

Søger du villa til i Stubbekøbing, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Stubbekøbing, og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer i Stubbekøbing . Du kan se de aktuelle villaer i Stubbekøbing herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Stubbekøbing end villa , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer i Stubbekøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste villaer til i Stubbekøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye villaer til i Stubbekøbing der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Stubbekøbing?

I Stubbekøbing finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Stubbekøbing ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Stubbekøbing kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Stubbekøbing ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Stubbekøbing.

Hvor meget koster en bolig i Stubbekøbing ?

Prisen på en bolig i Stubbekøbing afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Stubbekøbing.