Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Villaer i Vestbjerg

Du har søgt efter Villaer i Vestbjerg. Mere info om villaer i Vestbjerg
Du har søgt efter Villaer i Vestbjerg. Mere info om villaer i Vestbjerg

Værd at vide når du søger villa i Vestbjerg


Vestbjerg ligger i Vendsyssel og er en satellitby til Aalborg med knap 3.000 indbyggere. Postdistriktet 9380 Vestbjerg er det mest velhavende i Region Nordjylland med en gennemsnitlig husstandsindkomst over 500.000. Vestbjerg er vokset fra at være en lille landsby til at være en by med flere villakvarterer, eftersom områder i byen er blevet udstykket af flere omgange. Vestbjerg har både flere detailbutikker samt en folkeskole, hal, kirke. Desuden er der masser af fritidstilbud til børn og unge i byen.

Vestbjerg havde i 2011 2.677 indbyggere og er en del af Sulsted Sogn, der ligger i Aalborg Kommune. Den største gade i byen er Mejlstedvej.


Find villa i Vestbjerg på Boligdeal.dk

Søger du villa til i Vestbjerg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Vestbjerg, og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer i Vestbjerg . Du kan se de aktuelle villaer i Vestbjerg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Vestbjerg end villa , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer i Vestbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste villaer til i Vestbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye villaer til i Vestbjerg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Vestbjerg?

I Vestbjerg finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Vestbjerg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vestbjerg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Vestbjerg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Vestbjerg.

Hvor meget koster en bolig i Vestbjerg ?

Prisen på en bolig i Vestbjerg afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Vestbjerg.