Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Villaer i Valby

Du har søgt efter Villaer i 2500 Valby.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Villaer i 2500 Valby.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger villa i Valby

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.

 

Find villa i Valby på Boligdeal.dk

Søger du villa til i Valby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer i Valby . Du kan se de aktuelle villaer i Valby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end villa , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer i Valby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Valby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Valby der matcher dine søgekriterier.