Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kort

Villaer i Svendborg

Du har søgt efter Villaer i Svendborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger villaer i Svendborg
Du har søgt efter Villaer i Svendborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger villaer i Svendborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger villa i Svendborg

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find villa i Svendborg på Boligdeal.dk

Søger du villa til i Svendborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige villaer på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige villaer i Svendborg . Du kan se de aktuelle villaer i Svendborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Svendborg end villa , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye villaer i Svendborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste boliger til i Svendborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye boliger til i Svendborg der matcher dine søgekriterier.