Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser i Aabybro

Du har søgt efter Værelser i Aabybro. Mere info om værelser i Aabybro
Du har søgt efter Værelser i Aabybro. Mere info om værelser i Aabybro
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Aabybro. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Aabybro


Aabybro er en by i Vendsyssel i Nordjylland, der er beliggende i Aaby Sogn. Tidligere var Aabybro hovedbyen i Aabybro Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 blev kommunen lagt sammen med Pandrup Kommune, Brovst Kommune og Fjerritslev Kommune, og blev til Jammerbugt Kommune, der har hovedsæde i Aabybro. Aabybro var indtil 1969 en stationsby, indtil stationen blev nedlagt. Som det er tilfældet med flere andre byer, er den korrekte stavemåde Åbybro, men Aabybro er dog den mest brugte, på trods af at det ikke er registreret i retskrivningsordbogen og dermed ikke er den korrekte betegnelse.

Aabybro havde i 2011 5.382 indbyggere. Aabybro er en del af Jammerbugt Kommune og er beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. De to største gader i byen er Vestergade og Østergade.


Find værelse i Aabybro på Boligdeal.dk

Søger du værelse til i Aabybro, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Aabybro, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Aabybro . Du kan se de aktuelle værelser i Aabybro herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Aabybro end værelse , så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser i Aabybro

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser til i Aabybro. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye værelser til i Aabybro der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Aabybro?

I Aabybro finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Aabybro ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Aabybro kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Aabybro ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Aabybro.

Hvor meget koster en bolig i Aabybro ?

Prisen på en bolig i Aabybro afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Aabybro.